Gînduri negre

Omul negru preia controlul

Albule ești jalnic! Te lauzi în stînga și în dreapta cu blogul tău de doi bani, cu idei jeniale și fel de fel de căcaturi care nu interesează pe nimeni. Habar nu ai ce înseamnă blogging-ul. Te-ai apucat și tu să scrii povestioare stupide fără cap și fără coadă.

Ești mare critic, te pricepi la tot și de fapt nici nu știi pe ce lume te afli! Te dai cu părerea fără să ai habar despre ce vorbești și cauți nod în papură la orice. Cîrcotașii îs de obicei niște frustrați ratați care vor să se asigure că nici alții nu vor obține ceva în viață.

Uite, ca să-ți demonstrez cît de incompetent ești ți-am spart blogul. Mi-am făcut un user cît ai pocni din degete numai așa, ca să mă mai distrez. Și nu poți să-mi faci nimic pentru că ești limitat și îngust la minte. Nu ai fi în stare să citești o idee bună nici măcar de pe prompter!

Ai un blog de căcat pe care nu îl citește aproape nimeni. Asaltezi oamenii cu linkuri, le ceri să te voteze în concursuri prostești. Te bagi în seamă pentru că altfel nimeni nu te-ar observa. Ești comun, anost, insipid!

Pariez că dacă mîine ai înceta să mai scrii articolele tale plictisitoare nimeni nu s-ar întreba ce s-a întîmplat. Dacă blogul tău ar dispărea peste noapte, nimeni nu ar observa.

Vrei să intri în istorie? Ei bine, ai reușit: ai intrat în analele statului pe buci. Felicitări și la mai mare! Mai ai un pic şi ajungi la genunchiul broaştei.

P.S.
Eu zic să te obișnuiești de acum cu mine pentru că intenționez să postez articole pe blogul tău ori de cîte ori îmi abate. Să văd ce-mi faci!

8 Comments

  1. care-i mai aproape daţi o palmă omului că-l pierdem. o să mă tem să mă uit în ochii tăi bătrâne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button