Gînduri negre

Cum au apărut femeile

Acum 3000 de ani Pămîntul era locuit doar de bărbaţi. Femeile nu apăruseră încă pe lume, aşa că lucrurile erau destul de simple: culege, vînează, mănîncă şi seara la crîşmă. Lumea era plină de baruri, cazinouri şi terenuri de sport. Zeul berii era venerat şi sărbătorit de cîteva ori pe an. Bărbatul era fericit şi liber ca pasărea cerului pentru că putea zburda unde îi poftea inima.

Există două versiuni referitor la apariţia femeii pe Pămînt. Oamenii de ştiinţă susţin originea extraterestră – o rasă necunoscută nouă, formată exclusiv din părţi femeieşti, s-a apropiat de planetă, a văzut potenţialul nostru şi a hotărît să se stabilească aici. Astfel a început colonizarea Pămîntului şi îmblînzirea bărbatului.

O altă versiune spune că femeia a fost creată de Dumnezeu. Într-o bună zi El s-a uitat spre pămînt şi a văzut libertate, bunăstare şi fericire. Bărbaţii l-au cam uitat şi şi-au întors privirile spre zeul Berii. Grădinile raiului erau aproape goale.

De aceea Dumnezeu a hotărît să adauge un element nou în ecuaţie care să readucă oile la păstor. A smuls două coaste din trupul bărbatului în timp ce acesta dormea şi a creat o parteneră care să-i fie alături. Dacă ştia ce face, sărmanul de el, probabil că îşi muşca mîinile.

Au trecut secolele, şi încetul cu încetul bărbaţii, locuitorii de drept ai Pămîntului, s-au lăsat amăgiţi, manipulaţi şi au tot cedat din teritorii şi din drepturi. În locul crîşmelor s-au construit saloane de frumuseţe, în locul terenurilor de sport au apărut mall-urile. Zeul Berii a început să fie ponegrit şi preferat unei noi divinităţi – Zeul Şopingului.

Astăzi femeile au la fel de multe drepturi ca şi bărbaţii. Trăim într-o lume a bărbaţilor condusă exclusiv de femei. Mai mult de atît, bărbaţii ca şi specie au început să fie pe cale de dispariţie. Într-un viitor sumbru femeile vor domina planeta, bărbaţii vor fi reduşi la o subspecie înapoiată, folosiţi doar pentru experimente şi reproducere.

Dragi tovarăşi bărbaţi întru suferinţă. Vă îndemn să luăm lucrurile în mîinile proprii! E timpul pentru schimbare! Încă nu e prea tîrziu, treziţi-vă! În joc e viitorul nostru!

14 Comments

 1. Deacord, sa le ardem pe rug, sa le bagam in lagare de concentrare si sa le gazam, sa le dam la caini, sa le aruncam la gunoi, nu sunt bune la nimic. Apoi dupa ce am terminat cu ele, revenim la bere, sport si intr-un final f**ul in cur, ca doar tre’ sa f**m ceva, ce dracu. Muhahahahahaha…. I’m evil!

 2. Andrei, bărbaţii au descoperit sexul abia după apariţia femeilor. Pînă atunci noi nu ştiam de existenţa lui. Eram puri şi inocenţi ca nişte fecioare. Sexul este cea mai mare invenţie a tuturor timpurilor. Scopul sexului este controlul şi manipularea bărbatul.

 3. Interesant! Nu stiam ca apreciezi asa de tare femeile, dar vezi, asta poate ai adus-o cu tine din alte parti…

 4. Geniala povestea ta :))!
  Pentru ca evident este doar o poveste, realitatea e cu totul alta, nu-i asa Andrei?
  Femeile nu inseamna doar „shopping” si voi barbatii stiti foarte bine asta :), aici ma refer la cei care au cunoscut cel putin o femeie.

 5. Ah legat de shopping, evident toti avem viciile nostre si nu cred ca mai e necesar sa ne scoatem ochii cu asta.
  Si shopping-ul nu il facem numai pentru noi 🙂 ci intr-o buna parte, pentru voi barbatii, lenjerii si alte accesorii, sau alea nu se pun in calcul?
  Saloanele de frumusete, fara de care nu cred ca ne-ati aprecia le fel de mult, neepilate si ne aranjate.
  In fond cam totul se rezuma la voi :).. dar jocurile de noroc, berile fara numar, fumatul si alte cele.. placerile voastre, sa zic asa.. alea nu ne includ pe noi femeile.

 6. Povestea este evident un produs al minţii Omului negru care nu se poate abţine să nu se dea în petec din cînd în cînd.

  Culmea este că femeile au fost cele care l-au apreciat cel mai mult, cu excepţia unora care, probabil, s-au simţit vizate.

  Femeile nu înseamnă doar shopping şi saloane de frumuseţe, iar noi, bărbaţii, ştim acest lucru. Dar asta nu ne împiedică să vă mai pişcăm din cînd în cînd pe această temă. Aşa cum o faceţi şi voi cînd mergem la bere, la fotbal sau cînd începem să facem burtă şi chelie.

  Cu toate acestea, dragile noastre, noi bărbaţii vă iubim şi vă apreciem pentru că ne faceţi viaţa atît de palpitantă şi pentru că împreună putem forma un tot întreg.

  În fond, omenii sînt păsări cu o singură aripă, de aceea pot zbura doar îmbrăţişaţi.

 7. Nu cred un cuvant din articolul tau, insa e amuzant de urmarit sa fiu sincer.
  Oricum dragut ca ti-ai pus imaginatia la munca.

 8. Probabil ca pana la aparitia femeilor barbatii foloseau animalele, sau chiar intre ei :-))) si totusi, cine a fost primul, oul sau gaina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button