Video, vinuri, vicii

Wet, hot and oily Whiteman

Sînt fierbinte. Mișcările corpului meu dat cu ulei din belșug reflectă lumina difuză din încăpere. Îmi mîngîi brațele, gîtul, mîinile. Simt că iau foc. …

V-ați imaginat cumva o scenă de striptease? Mai gîndiți-vă şi citiți mai jos cum a început totul.

Duminică dimineață mă trezesc pe la 8 plin de idei și planuri mărețe. Pe la 10 primesc un telefon: ”Fecior, mergem la șașlîc (grătar). La 11 să-mi fii gata de plecare. Gașca e adunată, carnea cumpărată, traseul stabilit…ah, și nu cumva să uiți de pușcă (cu referire la chitara mea înveșmîntată în husă ce aduce cumva cu cea din Desperado).

Trei ore mai tîrziu carnea sfîrîia vesel pe grătar, berea curgea rîuri-rîuri, iar noi intonam cîntece de vitejie sub acorduri de chitară, admirînd de sus orașul cu țeava sculată (țeavă ce depășește în înălțime faimosul turn Eiffel). ”Hei, hei, verde e iarba, soarele sus pe cer!” cîntam noi.

Abia ajuns acasă îmi dau seama că ceva nu miroase a bine (și nu mă refer la ciorapi). Mă dezbrac rapid, mă privesc în oglindă și îmi pun mîinile în cap. Brațele, gîtul și fața mi-s roșii ca para focului. ”Măi, deșteptule! (asta e vocea mea intelijentă) Tu n-ai văzut ce soare a fost azi. Da nu, tu ai stat în tricou că te-o înflat patriotismul în focul odelor bahice!”

Trebuie neapărat să mă dau cu ceva, dar de unde să iei creme și sprayuri hidratante în bîrlogul unui burlac? Deschid frigiderul. O sticlă goală de iaurt mă privește într-un ochi. O alta de smîntînă îmi face ademenitor din sprîncene. Naaah! Trebuie să găsesc altceva. Dau fuga în baie, scotocesc prin bucătărie și în cele din urmă dau de o sticlă de ulei de măsline extravirgin.

Citisem undeva că ajută la arsuri de soare. Aşa că vrei – nu vrei, bea Grigore aghiasmă. Mă fac tăt uleios din cap pînă în…ăăă… vîrful degetelor şi aştept rezultatele. Vă anunţ cît de curînd dacă soluţia a avut sau nu efectul scontat. Între timp, poate îmi sugeraţi nişte soluţii din astea de urgenţă, ca să fiu pregătit data aviatoare.

3 Comments

  1. Anatol, ştiu că se poate folosi şi smîntîna. Doar că cea pe care o aveam eu era cam grasă şi aş fi arătat taman ca un tort Napoleon mişcător 😛

  2. pui chefir, „chisleag” sau pui smintina dupa care ea pe pielea ta se transforma in chisleag 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button