Video, vinuri, vicii

Cele mai bune filme văzute în decembrie (2017)

M-am gândit că în perioada aceasta aveți mai mult timp liber. Dacă aveți poftă de un film bun între mesele de sărbătoare, între vizitele la rude și întâlnirile cu prietenii, găsiți mai jos 3 filme care mi-au plăcut în luna decembrie.

Passengers (2016) imdb

 Capul de afiș în luna decembrie este un film care se petrece în spațiu. În timpul unei călătorii spre o nouă galaxie, 2 pasageri aflaţi într-o stare indusă de somn se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia și află că nava lor s-a defectat și că viețile tuturor pasagerilor sunt în pericol.

Filmul trebuie privit pe un televizor mare în calitate bluray pentru că excelează la capitolul imagine și efecte speciale. Actorii își fac bine treaba, scenariul este bine închegat, oferind o combinație reușită de romantism, acțiune și suspans.

The Hitman’s Bodyguard (2017) imdb

Dacă vi-i dor de un film de acțiune asezonat cu umor care nu vă solicită prea mult intelectul, The Hitman’s Bodyguard poate fi o alegere potrivită. Filmul este despre un agent de protecție ce se vede nevoit să apere un asasin plătit ca acesta să poată depune mărturie într-un caz important de justiție.

Pelicula oferă toată paleta de elemente specifice filmelor de acțiune (urmăriri, împușcături, bătăi), bifează tot ce se putea la capitolul clișee, dar oferă o experiență plăcută și relaxantă, mai ales datorită prestației lui Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson care sunt sarea și piperul acestui film.

Sing (2016) imdb

Închei cu o recomandare de animație în care locul central este rezervat muzicii. Acțiunea filmului este plasată într-o lume populată de animale, în care administratorul unui teatru încearcă să-și salveze instituția de la faliment organizând un concurs de voce.

Personajele sunt bine conturate, povestea te urcă și te coboară prin toate stările, iar vocile actorilor care sonorizează personajele sunt extraordinare (Matthew McConaughey, Tori Kelly, Reese Witherspoon etc.) Sing este o animație vie și emoționantă ce poate fi privită cu toată familia.

Sursă img

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button