Video, vinuri, vicii

5 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vii la Untold festival

A mai rămas o zi până la cea de-a treia ediție Untold festival. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi pentru a te bucura de o experiență deplină la festival.

Acces și check-in

Spre deosebire de edițiile trecute, în acest an festivalierii au posibilitatea să parcurgă online în avans o parte din procesul de check-in. Pentru aceasta participanții trebuie să meargă la https://topup.in-town.ro/web și să se înregistreze cu adresa de e-mail de pe care au achiziționat abonamentele și biletele.

Fanii trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in pentru fiecare abonament sau bilet pe care l-au achiziționat online. Doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea primi brățara de festival în baza biletului și a actului de identitate.

Procesul de check-in online nu este obligatoriu, dar îi poate ajuta pe participanți să economisească timp la intrare. Tinerii sub 18 ani, pe lângă bilet și act de identitate, vor avea nevoie și de documentul ce atestă acordul părinților care poate fi găsit aici.

Programul de check-in pentru ziua de azi este între orele 14:00 și 22:00, iar în perioada festivalului este între orele 12:00 și 03:00. Accesul la festival se face prin porți multiple doar la intrarea în parc din direcția Teatrului Maghiar (vezi hartă), în perioada 3-6 august, între orele 12:00 – 06:30.

Sistemul de plată

După check-in participanții vor primi o brățară de acces cu un cip integrat cu care vor putea achiziționa produse și servicii în cadrul festivalului. Cipul va putea fi încărcat la oricare din cele 70 de Cash Points pregătite de organizatori sau, dacă au făcut check-in online, folosind opțiunea Top-Up de pe această pagina.

Brațara cu cip va fi singura modalitate de plată la această ediție de festival, plata cu cardul bancar sau numerar fiind interzisă. Brățara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toata perioada festivalului, oricând în cele patru zile și luni 7 august 2017, până la ora 10.00 a.m, de la punctele Cash Points din festival.

Obiecte interzise

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte:

droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, sau orice tip de obiecte periculoase.

Este permis accesul cu:

poșetă/borsetă (dimensiunea maximă 21 cm x 29 cm), aparate foto compacte, brichete, camere GoPro, baterii externe, medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm.

Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise și interzise în perimetrul festivalului, participanții pot consulta regulamentul de pe site-ul untold.com.

Transportul public din Cluj-Napoca

Dacă te bazezi pe transportul public pentru a te deplasa spre / de la festival, e bine să știi că CTP Cluj-Napoca S.A. va opera modificări de programe și trasee ca urmare a restricționării circulației rutiere în zona Parcului Central, pe perioada festivalului Untold, in intervalul 01.08.2017 (ora 04:30) – 08.08.2017 (ora 4:30)

Iată care sunt cele mai importante modificări:

  • Circulatia tramvaielor pe liniile 102 se suspenda. Tramvaiele vor fi inlocuite in acest interval cu autobuze, care vor circula pe linia 101A Str. Bucium – P-ta Garii
  • Linia 30 de autobuze va circula deviat pe strada Barițiu.

CTP va asigura transport de noapte in regim de curse speciale pe următoarele linii:

  • linia 25N autobuze: str. Unirii – str. Bucium (în intervalul orar 23.00 – 01.00);
  • linia 6 de troleibuze: str. A. Vlaicu – str. Bucium;
  • linia 25 de troleibuze: str. Unirii – str. Bucium;
  • linia 30 de autobuze: B-dul 1 Decembrie 1918 – str. A. Vlaicu;
  • linia 46 de autobuze: Cart. Zorilor – P-ta M. Viteazul (Republica);
  • linia M 26 de autobuze: Florești Cetate – P-ta 14 Iulie.

In intervalul 23:00 – 04:30 frecventa pe liniile 6, 25, 30, 46 va fi de aprox. 30 minute.

Titlul de călătorie disponibil pentru cursele de noapte (23:00 – 05:00) este biletul de noapte, 1 călătorie, preț 3 lei, care se achiziționează direct de la conducătorul auto sau de la tonetele cu program non stop.

Vremea în week-end

Prognoza meteo pentru următoarele zile se anunță caniculară, cu șanse foarte mici de ploaie. Vom avea maxime de 35-36˚C în Cluj-Napoca. Așadar mare grijă la hidratare și la expunerea la soare. Se pare că ne așteaptă 4 zile incendiare la Untold, atât la propriu, cât și la figurat.

Distracție și aveți grijă de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button