Video, vinuri, vicii

Sfîrșit de februarie în Pădurea Hoia-Baciu

E sfîrșit de februarie, iarna și-a isprăvit demult puterile. De 2 săptămîni  primăvara s-a instalat comod și dă semne că nu are de gînd să plece. Ieri am profitat de vremea frumoasă și am făcut o drumeție scurtă în Pădurea Hoia.

Și dacă acum doi ani am vizitat pădurea în timpul nopții, ieri am hălăduit printre copaci în timpul amiezii. Nu am observat niciun fenomen paranormal, am făcut însă cîteva fotografii drăguțe cu primii vestitori ai primăverii.

În altă ordine de idei, o echipă de entuziaști din Cluj lucrează de zor la un documentar despre fenomenele paranormale din această pădure. Filmul se va numi „The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend? ”, va fi lansat la sfîrșitul acestui an și va fi narat de prezentatorul britanic de la BBC Peter Baker.

Filmul va fi vândut ca suvenir sub forma unui stick făcut din lemnul din pădure, o parte din fondurile strânse urmînd să fie folosite pentru ecologizare, pentru amplasarea de indicatoare turistice și panouri informative.

Pînă una-alta vă las mai jos trailerul care a fost lansat zilele trecute și vă invit să le dați un like la pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile.

2 Comments

  1. Cat de misto e trailerul asta, n-am mai vazut vreunul care sa-mi capteze atentia asa de repede de multa vreme. By the way, si prima poza e foarte faina!

  2. Din trailer filmul pare să fie realizat foarte profesionist. Abia aștept lansarea.

    Legat de prima fotografie, panorama spre oraș va fi și mai frumoasă după ce înverzește natura. Revin cu altă imagine la vară 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button