Video, vinuri, vicii

Ruleta rusească a facebook-ului

Stai câteva clipe şi gîndeşte-te la următoarea întrebare: există ceva sau cineva în lumea asta pentru care ţi-ai risca viaţa ta… virtuală? Cît de importantă este pentru tine identitatea ta online? Ei bine, în curînd vei putea să pariezi profilul tău de pe Facebook în schimbul unei călătorii în Rusia pentru 7 zile.

Conceptul a fost lansat de Miami Ad School pentru promovarea produsului Russian Standard Vodka. Ideea s-ar putea să prindă la public, iar rezultatul ar putea fi primul joc/aplicaţie în care îţi vei putea pierde viaţa virtuală – ruleta rusească a facebook-ului.

Ideea e simplă. Provoci cîţiva prieteni la o ruletă rusească online, fiecare îşi introduce parola de facebook şi jocul începe. Pentru a face lucrurile şi mai palpitante, jocul va folosi un pistol adevărat vizibil participanţilor într-o transmisiune live.

Pistolul va avea un singur glonţ, fiecare participant va învîrti încărcătorul şi va trage. Cel care va rămîne în picioare va fi desemnat cîştigător, iar premiile vor fi pe măsura riscului. Ruleta rusească a facebook-ului va fi un joc de adrenalină şi nervi întinşi, o provocare pentru iubitorii de senzaţii tari.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button