Video, vinuri, vicii

Piraţii de pe apele tulburi

În sfîrşit am văzut şi eu cel mai recent film din seria Piraţii din Caraibe. Nu am mers weekend-ul trecut imediat după premieră pentru a evita aglomeraţia. Dar se pare că la acest film lumea continuă să se înghesuie mai ceva ca la cîrnaţul doctorschii pe vremea comuniştilor.

Între timp, mai mulţi prieteni îl văzuseră şi marea majoritate erau dezamăgiţi. Unul (nu vreau să arăt cu degetul Ruslan) a reuşit chiar performanţa să tragă un pui zdravăn de somn în timp ce Penelope Cruz striga de pe ecran „Johnny, la gente esta muy loca! What the fuck?!”, încercînd să o facă uitată pe Keira Knightley.

Dar contează foarte mult aşteptările cu care mergi să-l vizionezi. Cu siguranţă nu te poţi aştepta la o producţie de Oscar. Eu personal am vrut să văd acţiune, personaje inedite, locuri interesante şi mult umor. Şi vreau să vă asigur că pelicula are cam tot ce-ţi poţi dori de la un film de aventură.

Nu am fost deloc plictisit, ba dimpotrivă. Am savurat din plin fiecare glumă sau moment deşucheat à la Jack Sparrow. Că nu au fost efecte speciale 3D deosebite, că acţiunea a fost în unele momente trasă de păr – asta e partea a doua. Însă, per ansamblu, filmul merită văzut măcar pentru un Johnny Depp inegalabil fără de care filmul nu ar fi avut aceeaşi haznă.

3 Comments

  1. Si noi am fost marti la Pirati, exact aceleasi impresii pe care le-ai descris si tu (numai ca putine efecte 3d, eu, fiind gorodskaia devo4ka prima data am fost la 3d si ma asteptam la ceva fantastic, dar din pacate..) 🙂

  2. Da, 3D-ul nu-i cine ştie ce, cu excepţia animaţiilor unde arată chiar interesant. Dar lasă că măcar acum te poţi lăuda că ai vazut-o şi pe asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button