Video, vinuri, vicii

Mațe, sînge și destinații finale

Zilele trecute m-a împins păcatu și încă 8 cinefili amatori de senzații tari să merg la cel mai recent film Final Destination. Aveam trei tichete bonus de 2+1 bilet gratis. Așadar după logica moldovanului, dacă e la ofertă – mergem!

Filmele de la Cinema City încep cu cel puțin 10 minute întîrziere. Mi se pare ok să difuzeze trailerele altor filme. Dar mai noi au început să ruleze videoclipuri și reclame înainte de film, iar asta e o chestie pe care nu o s-o înțeleg niciodată.

Motivul pentru care mergi la cinema este să te bucuri de un film în condiții mai bune decît cele de acasă, FĂRĂ reclamă și alte prostii consumatoare de timp. Dacă vreau videoclipuri, mă uit la MTV. Dacă mi-i dor de reclamă – schimb la ProTv.

În altă ordine de idei, filmul a fost palpitant. Partea bună au fost efectele 3D care au fost cele mai tari pe care le-am văzut vreodată (chiar peste Transformers 3). Partea proastă, ai nevoie de stomac tare ca să vezi genul acesta de filme.

Mațe scoase, căldări de sînge, capete rupte, mîini și picioare belite – toate vin spre tine cînd ți-e lumea mai dragă. Tresăream la fiecare cîteva minute. Dacă nu aveți probleme din astea, filmul chiar merită văzut la cinematograf.

Vreo două zile după Final Destination 5 mi-era frică să trec strada. Cei care vor vedea filmul vor înțelege de ce…

8 Comments

  1. Hohoho… Mie tare imi place filmul asta, si daca zici ca si partea 5 e buna, inseamna ca tre de vazut 🙂

  2. Am luat pop corn şi Cola în stil american. Toate la ofertă, bineînţeles şi m-am gîndit că pot folosi pachetul de floricele la nevoie 🙂

  3. Am vazut filmu’ pe satelit acu’ cateva zile. Faze preferate: pica aia de pe bara si direct isi rupe spinarea de parca avea lipici pe ea, operatia la ochi cu laseru’ si desigur prelungitul orgasm al groazei la inceput pe pod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button