Lampioane zburătoare pe cerul din Baia Mare

Vă mai amintiți de Tangled? Era vorba acolo despre un oraș în care exista tradiția de a lansa spre cer lampioane zburătoare. Cam așa ceva s-a întîmplat ieri și în Baia Mare, doar la o scară mai mică.

Pe la ora 10 cîteva grupuri de tineri s-au adunat în Parcul Tineretului și au aprins flăcări colorate pe care le-au lansat spre înaltul cerului. Lampioanele și-au luat zborul spre stelele ce licăreau în depărtare și au devenit și ele la un moment dat sclipiri celeste.

Filmulețul de mai jos nu redă pe deplin frumusețea momentului, dar vă poate ajuta să fă faceți o idee despre ce s-a întîmplat ieri pe cerul nocturn din Baia Mare.

4 Comentarii

 1. Multumim pentru aprecieri si prezenta. Speram ca data viitoare sa depasim numarul de lampioane din animatia “Tangled”:D

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. nu-i nimic fabulos, comparativ cu lansarea de lampioane de la inaugurarea Palas in Iasi. Daca nu ma insel, s-a stabilit un nou record mondial

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. am uitat sa adaug faptul ca le-au lansat pe lumina =)) daca ar mai fi asteptat o ora sa se insereze catusi de putin, ar fi fost super… dar asa, abia se observau pe cer:D

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Lampioanele au fost lansate la ora 22..deci nu tare cred ca mai era la acea ora soarele pe cer sau era lumina care sa te faca sa nu le vezi.

  Data viitoare te asteptam sa ni te alaturi si sa te implici pentru ca totul sa iasa mai bine:)

  Nu am avut la dispozitie fondurile mall-ului din Iasi si nici nu am urmarit sa stabilim vreun record. A fost o actiune din suflet care a impresionat multe persoane..a fost un mic cadou de “la multi ani” pentru o persoana draga mie, ceea ce poate e mai de apreciat decat sa-mi fac reclama pentru a culege pe viitor beneficii financiare sau de orice alt fel:)

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Scrie un răspuns