Video, vinuri, vicii

Impresii și păreri despre Thor 2: Întunericul / The Dark World (2013)

impresii-pareri-review-thor-the-dark-world-2013articolul Nu conține spoilere

Weekend-ul trecut mi s-a făcut dor să văd un film de acțiune. Nu mai fusesem la cinema de cîteva luni așa că premiera Thor: Întunericul / The Dark World a picat numai bine, mai ales că eram la zi cu toate filmele din această serie.

Așa cum era de așteptat acțiunea filmului se petrece după evenimentele din Avengers, cîteva din personajele de acolo apărînd episodic și în Thor 2 (o bilă albă realizatorilor pentru acest lucru).

De această dată zeul fulgerului luptă împotriva unui dușman străvechi pe care nici măcar Odin nu-l poate opri. Astfel Thor se aventurează în una din cele mai periculoase lupte de pînă acum în care va trebui să riște totul.

Povestea este destul de cursivă în pofida cîtorva lacune ce pot fi trecute cu vederea. Personajele sînt destul de bine conturate, fiind interperetate de niște actori pe măsură. L-am remarcat în special pe Tom Hiddleston în rolul lui Loki.

Continuarea poveștii lui Thor se impune prin forţă și anvergură. Filmul e plin de efecte speciale și scene de luptă care vor face deliciul publicului. Nu lipsesc nici răsturnările de situație, iar momentele amuzante și scenele romantice aduc cu siguranță un plus.

Thor: The Dark World se ridică la înălțimea așteptărilor impuse de Avengers sau Iron Man 3, de aceea consider că merită cele două ore petrecute în scanul de cinema. Apropo: după terminarea filmului nu vă grăbiți să ieșiți din sală pentru că veți rata scena de la final.

Sursă foto

3 Comments

  1. Zi acolo ca e Spoile Alert :))Oricum, un film pe placul meu. Mi-as dori sa am ocazia sa cumpar si benzile desenate.

  2. Intradevar foarte bun filmul. acum doua ore am plecat de la cinema. insa dupa ce am citit articolul tau am ramas dezamagita. nu am apucat sa vad ultima scena. Imi poti spune despre ce este vorba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button