Video, vinuri, vicii

Farsa cu bomba și teroriștii – cea mai tîmpită glumă din ultimul timp

fratii-jalal-farse-bomba-teroristi

Trei frați din Australia au reușit să devină luna trecută virali datorită unor farse controversate. În acestea un bărbat îmbrăcat în haine arabe trece pe lîngă un grup de persoane cu o geantă neagră în mînă, o aruncă spre ei după care fuge.

În cel de-al doilea scenariu un arab se preface că împușcă o altă persoană. Crezînd că e vorba de un atentat cu bombă sau de o execuție, victimele o iau îngrozite la fugă, sar peste garduri, își abandonează mașinile, plonjează în apă spre deliciul publicului.

Cei trei sunt cunoscuți pe internet ca frații Jalal, au între 16 și 19 ani și au adunat deja miloane de vizualizări, dar și foarte multe critici din partea opiniei publice care au catalogat aceste farse drept tulburătoare și insensibile. Și pe bună dreptate.

Trebuie să fii retardat să faci farse cu bombe într-o perioadă în care terorismul este un subiect atît de fierbinte, iar atacurile cu bombă o rană deschisă pentru miile de oameni care au pierdut persoane dragi în atentate.

Mai ales că nu toate victimele farselor sînt la fel. Una din ele s-a dovedit a fi un consultant pentru armată. În loc să fugă ca toți ceilalți, acesta a scos pistolul și l-a împușcat pe „agresor” în abdomen. Rana nu i-a fost fatală, dar ar fi putut fi.

Vouă cum vi se par farsele de mai jos? Cum ați reacționa în cazul victimelor?

Sursă foto

2 Comments

  1. daca lumea pune botul la tot ce i se da la tv si radio, merita sa traga un “pirtz” de frica; panica! panica!! cumparati conserve!!!! bagati-va in bunchere!!!! luati-va apa pt 3 ani!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button