Video, vinuri, vicii

Cum se taie copacii la români

Un articol din categoria prost să fii, noroc că eşti sau aici sînt banii dumneavoastră, dragi contribuabili. În comuna Făclia din judeţul Constanţa angajaţii primăriei au hotărît să taie un copac înalt care risca să cadă peste o casă.

Au oprit circulaţia, după care au stat şi au calculat unghiuri, traiectorii şi forţe gravitaţionale. În cele din urmă au decis să purceadă şi, după reţeta clasică românească Dorel lucrează şi 6 specialişti dau indicaţii preţioase, au reuşit să doboare copacul exact peste acoperişul casei respective.

Dacă nu mă credeţi, priviţi filmuleţul de mai jos preluat de la ştirile ProTV. Ah, şi să nu uităm, casa păgubitului a fost reparată, bineînţeles pe banii primăriei.

sursă foto

5 Comments

 1. Păi, cum? Simplu. Iei vreo doi incompetenți pe care nu-i duce capul și ai rezolvat treaba 😀 Mai greu cu construitul, că la stricat se pricepe toată lumea.

 2. cum ma sa fii atat de prost sa nu vezi ca, copacul o sa cada pe casa cat ma sa fii de prost nu vede si el macar ca , cade copacul pe casa ma ales ca e copacul mare ce naiba ma e asta?

 3. 1.esti prost
  2. ceilalti nu au anuntat ca cade pe casa omului
  3. sau uitat ca dobitoci in loc sa ajute
  4. na masurat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  si sper sami razpunzi si mie cat de netot si prost sa fii ma atat aleluia ce copac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button