Idei jeniale

Cum poți face bani primind SMS-uri

vivasms-bani-din-sms

Săptămîna trecută un prieten mi-a recomandat un serviciu nou în România. Ideea mi s-a părut interesantă, de aceea v-o recomand și vouă prin intermediul acestui articol. Serviciul se numește VivaSMS și este un sistem prin care poți face bani atunci cînd primești mesaje pe telefon.

Principiul de funcționare e simplu: te înregistrezi, completezi un profil și primești pe telefon oferte personalizate în funcție de preferințele pe care le-ai setat. Acestea pot să includă cupoane de reducere, oferte last minute, discounturi, promoții, invitaţii la evenimente și alte informații relevante pentru zona ta.

Prin VivaSMS ești plătit pentru fiecare SMS primit. Mai mult de atît, dacă recomanzi serviciul prietenilor și cunoscuților tăi ești plătit pentru fiecare SMS primit de ei. Pentru mai multe informații și înregistrare dă click aici.

Actualizare 18 iunie

Din cauza numărului mare de înregistrări site-ul întîmpină pentru moment probleme tehnice. Conform unui comunicat oficial acesta va fi repus în funcțiune peste aproximativ 36 de ore, adică joi, 20 iunie.

5 Comments

  1. Asa suna foarte idilic, acuma sa vedem daca o sa aiba si efectul la care se asteapta dezvoltatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button