Idei jeniale

Cum prinzi țînțarii din casă ca un boss

aspirator-de-tantari
Pentru unii moartea vine îmbrăcată în negru cu coasa în mînă. Pentru alții vine în chiloți cu ziarul de Kaufland vîjîind prin aer, mormăind: „bată-te Zebedeu de țînțar, lasă că te rezolv eu!” Dar asta se întîmplă destul de rar.

Mai exact atunci cînd vreun vampir înaripat reușește să mă trezească din somn și să mă scoată din pepeni cu înțepăturile sale. V-am zis că-mi plac pepenii galbeni? Dacă nu, vă zic amu.

Îmi plac așa de tare încît abia aștept perioada verii în care se coc. Amu imaginați-vă cît de nervos devin cînd mă scoate cineva din ei, din pepeni adică 🙂

Ultima dată cînd am fost la Chișinău am putut observa o metodă nouă de-a prinde țînțarii din casă. Atunci cînd pastilele, sprayurile și aparatele dau greș, o singură soluție te mai poate salva: aspiratorul. Vă mai amintiți de personajele din desenul animat cu vînătorii de fantome?

Principiul este același. Doar că victimele sînt țînțari în loc de fantome, iar mobilul crimei este aspiratorul. Imaginați-vă așadar pe cineva alergînd prin casă în miez de noapte cu aspiratorul pornit la vînat de țînțari.

„Of, ce le mai place curățenia, se miră probabil vecinii. Toată ziua dau cu aspiratorul prin casă!”

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button