Video, vinuri, vicii

Chuck Norris versus Steven Seagal

”M-am uitat aseară la un film cu Steven Seagal” mă ia pe nepregătite Ivan într-o dimineață. ”Tot filmul m-am uitat gură cască la freza lui. Zici că avea o căpiță de fîn în cap prinsă în coadă” ”La ce film te-ai uitat, bre? Cum îi zice?” îl întreb eu intrigat.

”Apoi nu știu, cred că la ultimul..” răspunde el indiferent. ”Cum ultimul?” sar eu ca ars. ”Ce-o murit Steven Seagal?” ”Nu măi, dă el să mă liniștească, la cel mai recent am vrut să zic. Era ceva cu niște ruși din ăia răi. Cu droguri, arme, crime, violența și din alea. La un moment dat sar vreo 10 pe el, dar Steven nici un stres.”

”Face pac cu stînga – pică trei, pac cu dreapta – mai pică patru. Ca popicele, frate. Iar el nici măcar nu s-a mișcat din loc. Toate astea în timp ce-și ungea o felie de ptită cu unt și icre roșii. Povești…”

”Mă, eu cred că tu ești invidios, îl întrerup eu. Ai vrea tu să te poți bate ca Seagal. Poate ai și vise umede în care caftești vreo 3-4 țărani de prin partea locului în stilul Aikido.” ”Du-te mă de aici, face Ivan. Pun pariu că Chuck Norris l-ar bate pe Seagal al tău cît ai zile FMI!”

”Ce, ce, ce? Pensionarul ălă care oprește drujba cu mînă. Don’t make me slap you! Deși, a fost și ăla la vremea lui destul de tare” recunosc eu. ”Și atunci care crezi tu că e mai tare: Chuck Norris sau Steven Seagal?” mă întrebă el. ”Asta este una dintre marile mistere ale omeniri” concluzionez eu meditativ.

”Hai să ne facem un ceai și mai vedem noi după” propun eu împăciuitor. ”De acord, răspunde Ivan, bem un ceai că altfel ni s-a arăta”. Apropo, voi cine credeți că este mai tare: Chuck Norris sau Steven Seagal?

sursă foto

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button