Video, vinuri, vicii

Carrie (2013): așa se promovează un film horror

carrie-2013-stephen-king-farsa-telekinezZilele acestea a devenit virală o farsă al cărei scop este promovarea celui mai nou film făcut după un roman de Stephen King. Pentru cei care nu au auzit niciodată de el (deși nu știu cum ar fi posibil): Stephen King e unul din cei mai prolifici și mai cunoscuți scriitori din literatura americană modernă.

Cartea se numește Carrie și e primul roman publicat de scriitor (1974) după ce a fost recuperat de soția lui de la coșul de gunoi. Stephen îl aruncase într-un moment de disperare față de editurile care refuzau să-i publice cărțile.

Între timp lucrurile s-au schimbat, astăzi King e cunoscut în toată lumea, iar numele său a ajuns să fie sinonim cu stilul horror. Prima carte scrisă de el pe care am citit-o a fost Shining, după care au urmat multe altele: toate de la foarte bune în sus.

Revenind la cartea noastră: Carrie e povestea unei adolescente timide și retrase care îndură persecuțiile mamei sale fanatice și bătaia de joc a colegilor de școală. Toate acestea pînă într-o zi în care descoperă că are puteri telekinetice.

Romanul a avut mai multe ecranizări de-a lungul timpului, ceea ce nu i-a oprit pe producători să mai facă una în acest an. Filmul va fi lansat pe 18 octombrie, ceea ce-l deosebește însă de versiunile precedente este modul în care a fost promovat.

Puteți vedea mai jos farsa înscenată în acest sens și trailerul oficial al filmului.

Sursă foto

7 Comments

  1. Wtf??? Cum am ratat aceasta carte? Am citit cateva dintre romanele lui, dar acesta nu mi-a ajuns inca in mana.

  2. looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.
    mama asta da farsa. cine stie cum as fi reactionat. cel mai bine s-a tinut negrisorul ala santierist…
    parca voia s-o ajute, ca n-avea moaca de santierist d-asta de pe la noi…

  3. Flăcăul se gîndea probabil ce bine i-ar prinde așa o abilitate la el pe șantier: stai liniștit și muncești de pe scaun 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button