Video, vinuri, vicii

Untold 2015 – festivalul superlativelor

untold festival cluj 2015 cluj arena

Intenționam să postez azi un articol în care urma să analizez aspectele pozitive și negative legate de festivalul Untold. Experiența pe care am avut-o aseară la concertul David Guetta mi-a dat însă peste cap toate planurile.

Ați văzut vreodată 70 – 80.000 de oameni cîntînd și dansînd la unison scăldați într-o mare de efecte de lumină și explozii de artificii? Cînd am urcat în tribune aseară am rămas mut pentru cîteva minute.

Peluza stadionului Cluj Arena era plină ochi, iar tribunele erau pe jumătate acoperite de oameni care dansau. S-a întîmplat în Cluj, la noi în România. Incredibil, demențial, extraordinar!

You have been wonderful! See you all next year!

Posted by Untold Festival on Sunday, August 2, 2015

În fața unui asemenea tablou rămîi în pană de superlative. Și asta spune un om care nu prea ascultă muzica electronică. Guetta a demonstrat cu vîrf și îndesat de ce e considerat unul din cei mai buni DJ din lume în acest moment.

Felul în care a combinat piesele, modul în care a comunicat cu publicul, proiecțiile video și efectele speciale – e un cuvînt care descrie toate astea: magie! Publicul a fost în delir. Și cum să nu fie cînd David a luat drapelul României și a strigat:

Româniaaa, ești extraordinarăăă! Mă voi întoarce neapăraaat!

Aveți mai jos două filmulețe cu imagini din timpul concertului. Din păcate bașii din zecile de boxe din fața scenei nu s-au înțeles prea bine cu microfonul meu. Le-am postat însă ca să vă faceți o idee despre ce vorbesc.

Revin mîine cu un articol mai pragmatic legat de #untoldfestival. Stați aproape!

Edit 4 august
Între timp a apărut acest clip pe pagina oficială a lui David Guetta 🙂

Untold Festival was Unreal !50.000 people !Multumesc Romania

Posted by David Guetta on Tuesday, August 4, 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button