In web we trust

Schimbă imaginea României pe internet!

Românii au fost insultați în nenumărate rânduri în străinătate în cadrul unor emisiuni televizate, prin ziare și la radio. Guvernanții noștri au tăcut mîlc și au ridicat din umeri de frică să nu-i supere pe frații noștri mai mari. Ce să zic, halal politică externă!

Din păcate imaginea românilor este la fel de proastă și pe internet (vezi articolul precedent). Aici însă fiecare din noi are un cuvînt de spus. Același lucru îl susține și site-ul romaniisuntdestepti.ro care a apărut ca o reacție la acest fenomen. Site-ul ne îndeamnă să facem cît mai multe căutări pozitive legate de români și să schimbăm în acest fel imaginea României pe internet.

Arată că nu ești ”prost, păduchios sau hoț”! Fă măcar o căutare pe google cu cuvintele cheie de mai jos: românii sunt deștepți, românii sunt inventivi, românii sunt inteligenți, românii sunt amuzanți, românii nu sunt țigani

4 Comments

  1. Nu este de ajuns sa dam un +1 si/sau facebook like la paginile cu rezultate relevante…,ar trbui sa ne schimbam comportamentul si atunci nu o sa mai fim catalogati asa !!!!!

  2. De acord, Valentin. Chiar dacă reușim să schimbăm ceva pe internet, noi vom ramine la fel, se va schimba (poate) doar modul in care vor aparea sugestiile Google pentru cuvintul roman.

    Din pacate nu ai cum sa schimbi mentalitatea unui popor doar modificind niste cuvinte cheie pe internet.

  3. Ideea era ca dand un +1 sau facebook like paginilor respective promovam intr-o oarecare masura pagini in care romanii sunt prezentati intr-o lumina pozitiva. Vizitand mai intai site-ul respectiv, evident. Da, ar fi de dorit ca romanii sa-si schimbe comportamentul, dar o astfel de afirmatie e prea generalizata ca sa poata fi pusa in practica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button