In web we trust

Tiparo te ajută să trimiți tricouri pozitive celor dragi și donații Spitalului din Cluj

În aceste momente dificile avem nevoie mai mult ca niciodată să avem încredere că totul va fi bine. În aceste momente e nevoie de energie pozitivă, de responsabilitate socială și de susținere pentru medici și spitale. În acest context, cei de la tiparo.ro au inițiat o campanie simpatică cu tricouri pozitive în ediție limitată.

Impresionați de gestul copiilor care au început să deseneze un curcubeu cu mesajul „Totul va fi bine”, cei de la tiparo.ro au creat aceste tricouri pentru adulții care nu mai desenează, dar cred în oameni și în normalitate, care fac lucruri bune pentru cei din jur și pentru societate și vor să transmită mai departe acest mesaj.

Costul unui tricou este 59 lei. Cumpărându-l, donezi 20% din această sumă Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Design-ul tricourilor este destul de drăguț, există opțiuni atât pentru cupluri și familii, cât și tricouri individuale. În timp ce rămânem acasă pentru a ne proteja pe noi și cei dragi, am pierdut un lucru extrem de prețios: contactul uman direct cu familia, prietenii, cunoștințele sau colegii de muncă.

Tehnologia modernă ne aduce, într-adevăr, mai aproape, însă nu poate înlocui contactul cu cei dragi, a căror lipsă o simțim tot mai acut în această perioadă. Iată, așadar, o ocazie bună să le faci o surpriză plăcută. Și, în timp ce faci acest lucru, ajuți și medicii care luptă în prima linie cu pandemia, căci 20% din vânzările din colecția specială #bepositive se vor duce la medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button