In web we trust

Filmele de la festivalul TIFF pot fi privite online pe TIFF Unlimited

Iată o veste bună pentru cei care vor să vadă filmele de la Transilvania International Film Festival, dar nu reușesc să meargă la cinematograf. Cel mai mare festival de film din România a anunțat lansarea unei platforme de video steaming.

Aceasta poate fi accesată pe unlimited.tiff.ro și include filme premiate, filme de artă, filme de nișă, filme indie, filme experimentale și filme clasice. Un conținut divers, ales atent, cu secțiuni tematice, care includ atât filme din programul festivalului, cât și din portofoliul companiilor de distribuție de film din România.

Platforma va aduce filme noi de 2 ori pe lună și va putea fi accesată oricând. Prețul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de aproximativ 5 Euro + TVA/lună, pentru care se oferă și o perioadă de probă de 7 zile.

Până pe  9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preț promoțional – 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an). Din 10 iunie, costul abonamentelor se va modifica astfel: 17 Euro ( 3 luni), 35 Euro (6 luni), 65 Euro (1 an).

Deocamdată platforma e disponibilă doar online, dar se lucrează la dezvoltarea aplicațiilor pentru televizoare Smart, precum și pentru iOS și Android. Filmele de pe TIFF Unlimited vor fi disponibile cu subtitirare, în calitate HD, cu câteva excepții care se datorează vechimii realizării producției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button