In web we trust

Site-ul de bilete CFR Călători arată foarte bine

Incredibil, dar adevărat. Ai început să citești un articol pozitiv despre Căile Ferate Române. Luna aceasta am avut o experiență pozitivă pe site-ul CFR Călători și am decis că ar fi corect și frumos să scriu despre acest lucru pe blog, mai ales că se întâmpla destul de rar să auzim lucruri bune despre CFR.

Pe scurt, luna aceasta am mers cu trenul și am cumpărat pentru prima dată bilete online. Experiența a fost neașteptat de bună. Site-ul bilete.cfrcalatori.ro arată bine, este intuitiv și simplu de folosit. După selectarea unei rute, site-ul îți oferă toate opțiunile și informațiile necesare pentru finalizarea comenzii.

Mai mult de atât, cumpărând biletele online beneficiezi și de o reducere de 5% care se adaugă la reducerea de 10-25% pentru achiziționarea biletelor în avans. Nu e mult, dar e ceva. Eu am făcut plata cu cardul, am primit biletele pe email și m-am prezentat cu ele direct la tren. Practic, nu am mai avut treabă cu ghișeele din gară.

Pe lângă acest lucru, site-ul oferă și posibilitatea de a urmări timpii de oprire în stații și parcursul trenului în timp real – o opțiune foarte utilă având în vedere că, de cele mai multe ori, trenurile CFR Călători au întârziere la sosire în stații.

Păcat că serviciile de transport ale CFR nu țin pasul cu experiența online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button