In web we trust

Satul Cobani are blog

Omul alb şi-a găsit ocupaţie. Dacă tot are timp liber de cînd stă pe tuşă pentru că nu mai poate posta articole pe propriul său blog, s-a gîndit să mai producă unul la fel de inutil ca şi acesta.

Blogul este dedicat satului Cobani – localitatea care l-a dat lumii pe el. Mai mult de atît, Albu intenţionează să-l înscrie şi într-un concurs (unii oameni pur şi simplu nu ştiu cînd să renunţe). Cu toţii avem o localitate de baştină, aşa că am decis să las de la mine. Vă transmit mai jos mesajul omului alb:

Salutare dragi cititori,

Vreau să vă anunţ că am lansat un nou blog dedicat satului Cobani. L-am creat pentru a forma o bază de date despre istoria satului natal, despre specificul local şi despre locurile minunate din zonă.

Scopul acestui blog este să promoveze imaginea satului Cobani şi să ofere o imagine cât mai amplă tuturor celor care intenţionează să-l viziteze.

Vă aştept cu sugestii şi aprecieri la http://satulcobani.wordpress.com

2 Comments

  1. ”Oamenii is cinstiti si harnici” asta noi shtim;)))ne-am convins de asta!!! frumos sat!

  2. Cubanejii sînt foarte cinistiţi. Se cinstesc în fiecare zi, mai ales toamnă cînd se rozoveşte baconul. Ar fi fost culmea să spună că oamenii de la noi sînt nişte putori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button