Video, vinuri, vicii

Rusul care a luat bătaie de la personajele din animația Madagascar

Marty-madagascar-russian-fight

Vă amintiți de rusul ce a luat bătaie de la Spongebob, Scrat și Mickey Mouse? S-a întîmplat în 2014 pe o stradă din orașul Celeabinsk, Rusia. Credeam că nu se poate măi rău de atîta, dar se pare că m-am înșelat. Iarna trecută un alt rus a luat bătaie de la personajele din animația Madagascar.

Cafteala a avut lor pe o pîrtie de schi unde un rus beat a insistat să probeze capul zebrei Marty din animația Madagascar. De fapt, nici nu știu dacă e corect să folosim sintagma rus beat, pentru că riscăm un pleonasm. Cele două cuvinte au ajuns să fie utilizate așa des împreună…

… încît e suficient să spunem rus ca să-l presupunem pe al doilea. Așadar văzîndu-se refuzat, temerarul a încercat să ia capul zebrei cu forța. Din păcate pentru el zebra s-a dovedit a fi dintr-o bucată, una care a început să riposteze destul de energic cu copitele picioarele.

Mai mult de atît, în scurt timp i-au sărit în ajutor leul Alex și un purceluș (care, nici nu știu ce căuta acolo, pentru că e cu totul din altă poveste). Cert este agresorul a fost împresurat de personajele „blajine” din animație și convins să se retragă cu coada între picioare.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button