Rusul care a luat bătaie de la personajele din animația Madagascar


Marty-madagascar-russian-fight

Vă amintiți de rusul ce a luat bătaie de la Spongebob, Scrat și Mickey Mouse? S-a întîmplat în 2014 pe o stradă din orașul Celeabinsk, Rusia. Credeam că nu se poate măi rău de atîta, dar se pare că m-am înșelat. Iarna trecută un alt rus a luat bătaie de la personajele din animația Madagascar.

Cafteala a avut lor pe o pîrtie de schi unde un rus beat a insistat să probeze capul zebrei Marty din animația Madagascar. De fapt, nici nu știu dacă e corect să folosim sintagma rus beat, pentru că riscăm un pleonasm. Cele două cuvinte au ajuns să fie utilizate așa des împreună…

… încît e suficient să spunem rus ca să-l presupunem pe al doilea. Așadar văzîndu-se refuzat, temerarul a încercat să ia capul zebrei cu forța. Din păcate pentru el zebra s-a dovedit a fi dintr-o bucată, una care a început să riposteze destul de energic cu copitele picioarele.

Mai mult de atît, în scurt timp i-au sărit în ajutor leul Alex și un purceluș (care, nici nu știu ce căuta acolo, pentru că e cu totul din altă poveste). Cert este agresorul a fost împresurat de personajele „blajine” din animație și convins să se retragă cu coada între picioare.

Sursă foto


Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *