Idei jeniale

Omul alb inventează petrolul la pachet

Dragi cititori, am făcut o descoperire extraordinară – una despre care o să citească copiii noştri în manualele de istorie şi chimie. Am reuşit să transform petrolul în granule. De azi înainte lumea se va schimba pentru că descoperirea mea va afecta radical industria petrolieră, deci, prin urmare, economia mondială.

Peste doar cîţiva ani nu vom mai opri la benzinărie ca să alimentăm cu benzină sau motorină. Vom alimenta cu apă. E simplu, iei un pliculeţ ca cel din imagine, îl torni în rezervor şi adaugi 10 litri de apă. Astfel obţii uşor şi fără riscuri echivalentul a 10 litri de combustibil. La fel de simplu ca şi cum ţi-ai prepara o cafea trei în unu sau un suc din ăla plin de îndulcitori, potenţiatori de aromă şi de gust.

Vă daţi seama cum va afecta descoperirea mea industria de prelucrare şi livrare a produselor petroliere?! Şi totul datorită unei idei jeniale a omului alb care nu avea ocupaţie într-o seară rece de toamnă şi şi-a găsit de lucru cu un păhărel de jin negru de la Cobani. Aşadar fiţi pe fază! Ştiinţa stă pe vine, revoluţia începe astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button