In web we trust

Meet Magento 2016: o întîlnire cu firmele de top din comerțul online românesc

meet-magento-cluj-2016

Dacă activezi în ecommerce, dacă ești pasionat de business și de comerțul online, dacă ești om de marketing sau programator și te interesează platformele prin care poți gestiona magazine virtuale, am o veste bună pentru tine.

Luna aceasta în Cluj-Napoca va avea loc a treia ediție a conferinței Meet Mageto România – un eveniment care face parte din cea mai mare serie de conferințe pe tema comerțului online la nivel global.

Meet Magento România 2016 se va desfășura în 28 – 29 octombrie la Grand Hotel Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 450 de participanţi dornici să învețe lucruri noi pentru a prospera pe piața comerțului online din România.

Invitații de pe scenă vor reprezenta unele dintre cele mai importante branduri din IT-ul românesc: Microsoft, Google, Banca Transilvania, Evozon și Blugento. Scopul principal al evenimentului este de a livra  calitate pentru profesioniștii și companiile din eCommerce-ul românesc.

La fel ca anul trecut, discuțiile se vor axa în principal pe două teme centrale:

  • o parte de business dedicată proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing și furnizorilor de servicii
  • și o parte tehnică destinată programatorilor care vor putea să afle cele mai noi informații legate de dezvoltarea magazinelor online prin intermediul platformei Mageto.

Dacă activezi în domeniu și ești interesat de eveniment, îți pot oferi o invitație gratuită. Aceasta include acces la ambele zile ale evenimentului, o masă caldă și snackuri în pauzele de cafea, precum și intrare la after-party care va avea loc pe 28 octombrie la Euphoria Music Hall.

Pentru a cîștiga invitația, lasă-mi un comentariu mai jos în care să-mi spui de ce vrei să mergi conferință precum și un email valid pe care să te pot contacta ulterior. Pe data de 20 voi anunța cîștigătorul. Mai multe informații despre speakeri, program și bilete poți găsi aici.

Update 20 Octombrie

Cîștigătorul invitației gratuite este Alin Țițoc. Comentariul lui a fost cel mai bine argumentat, lucru care se poate vedea și din aprecierile pe care le-a primit. Felicitări, Alin și succes la Meet Magento 🙂

4 Comments

  1. Salut Andrei. M-ar interesa invitatia pentru conferinta. De curand mi-a solicitat cineva ajutorul pentru un magazin online si as vrea sa aflu mai multe despre platformele de e-commerce si partea de business din cadrul conferintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button