In web we trust

Iar nu merge skype-ul


Iar nu merge Skype-ul. Iar aud blăstăme şi urări de sănătate la adresa Microsoft. „Problems signing in to Skype for a small number of users” zice site-ul oficial.

Nu ştiu cum se face că avem norocul să ne numărăm şi noi printre ei de fiecare dată cînd apar astfel de probleme. Mulţi dau vina pe Microsoft, chiar pe fondatorul Bill Gates, ceea ce este un pic ciudat pentru că transferul Skype la Microsoft nu a avut loc încă.

13 Comments

 1. As zice ca deja e rusinos. Folosesc Skype doar pentru servici, de nevoie. Si vad ca pe buna dreptate nu am incredere in (si nu imi place) Skype. Ori se respecta, ori nu!! Ce testeri o fi avand??

 2. Mie îmi place Skype-ul. L-am preferat întotdeauna faţă de yahoo messenger sau orice altă aplicaţie de chat. Întîmplarea face să am legătură cu IT-ul şi controlul calităţii/testing. De aceea ştiu că astfel de erori mai apar chiar şi la brandurile de renume.

 3. Dap, dar deja prea des as zice eu. Plus ca are cateva neajunsuri, la care probabil vor lucra pe viitor (am cautat o solutie pe net si am vazut ca multa lume s-a confruntat cu problema asta), care imi dau mie acum batai de cap.:D:D Si solutia pt Skype de data asta este: WIN + R => scrii: %appdata%\skype => Stergi in folderul deschis fisierul „shared.xml”. Off Off! 😀 Testerilor faceti treaba mai buna :-w

 4. Skype nu functioneaza,nu pot intra pe Skyp.Mai mult nu merge decit sa mearga.Crede ca-l voi anula definitiv.La ce bun daca mereu nu functioneaza.M-am saturat.

 5. Ei, nu fi aşa vehement. Se mai întîmplă chiar şi la cei mai buni. Eu folosesc Skype zilnic 7-8 ore şi zic că merge destul de bine. O soluţie ar fi să îţi descarci ultima versiune sau poate că conexiunea ta la internet nu este suficient de bună.

 6. de cate ori vreau sa raspund cand ma suna cineva nu merge…iese din functiune..nu inteleg nimic

 7. Pot sa te intreb ceva ?Cand intru pe skype si vb 5 min se intrerupe ,internet am dar ma deconecteaza ,ce poate sa fie calc e dus oare???multumesc

 8. cind ma suna cineva pe skype nu se aude melodia care ma suna vorbesc normal doar la inceput nu se aude soneria am descarcat ultima versiune de skype si tot la fel am umblat la setari degeaba problema persista in continuare

 9. Am incercat cu “%appdata%\skype”, sterg fisierul „shared.xml” si imi reapare de fiecare data .

 10. Daca nu mai merge Xp ul este de vina.
  Multe alte programe vor face la fel, deja siYou Tube merge greoi.
  Calculatoare preinstalate cu Windowvs 7 sau 8:
  Cereti informati pe sait !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button