In web we trust

F64.ro are o copie în Republica Moldova

f64-f24-logo
Atunci cînd vine vorba de aparate foto și accesorii, primul magazin la care mă gîndesc este F64.ro – cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei.

Am cumpărat de la ei prima dată toamna trecută cînd mi-am luat luat primul DSLR – un Canon 650D pe care încă învăț să-l folosesc. Am mai luat apoi diferite accesorii, iar la începutul lui martie un Nexus 5 care merge strună.

De ce am luat de la F64? În primul rînd, pentru că de fiecare dată au avut răbdare să-mi răspundă la întrebări, au fost serioși și au oferit servicii și produse de calitate.

În al doilea rînd, pentru că fac parte din programul Tax Free despre care v-am mai povestit aici. Cei de la F64.ro au fost de fiecare dată prompți și mi-au returnat valoarea TVA-ului.

Zilele trecute am dat peste un site ce seamănă izbitor cu F64. Se numește F24.md, e din Rep. Moldova și e disponibil doar în limba rusă. Are aceleași culori, același concept, același model de business. Aruncați și voi o privire.

4 Comments

  1. Culorile sunt similare, ca multe alte site-uri)) şi site-ul în sine nu are nimic a face cu f64.ro nu este. în General, diferite.

  2. e o coincidenta nefericita ca are practic acelasi nume si acelasi obiect de activitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button