Extensia care te ajută să eviți spoilerele pe internet


Când vine vorba de seriale, spoilerele sunt moartea pasiunii. Uneori oricât de mult te-ai păzi, tot se găsește câte un deștept care ține neapărat să-ți spună / scrie dinainte ce se va întâmpla în serialul pe care-l urmărești.

Eu așa am pățit cu Game of Thrones – de ce mi-a fost frică nu am scăpat, cu toate că am evitat site-urile care promovau acest gen de conținut și am privit noile episoade în ziua în care apăreau. Spoilerul a venit de pe Facebook: acolo am aflat că moare Jon Snow, tot de acolo am aflat și că învie.

Foarte enervant! Vestea bună este că există câteva extensii de Chrome care te pot proteja, iar principiul lor de funcționare este foarte simplu:

  • instalezi extensia, o configurezi să urmărească anumite cuvinte cheie, iar atunci când le întâlnești pe internet, aceasta acoperă postarea cu textul în cauză
  • extensia blochează atât conținutul de pe Google și YouTube cât și postările de pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter, Reddit etc.)

Dacă te interesează o extensie doar pentru Game of Thrones, îți recomand Game of Spoils. Dacă vrei o soluție și pentru alte seriale, poți instala Spoiler Protection care îți permite să creezi o categorie separată pentru fiecare serial pe care-l urmărești.

Să avem parte de cât mai multe episoade faine și cât mai puține spoilere!

Sursă imagine


2 Comentarii

  1. moare piticu

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Toți murim la un moment dat, mai puțin Jon Snow 😀

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *