In web we trust

eMag a greșit prețurile, de data asta pe bune

În martie 2011 eMag făcea o campanie prin care anunța abonații ca ”a greșit prețurile”. Textul sloganului era: am greșit prețurile, profitați pînă le corectăm, intenția lor fiind aceea de a atrage atenția asupra unor reduceri pe care le aveau pentru anumite produse.

emag a gresit preturile 2011

Anul acesta de Black Friday cel mai mare retailer online din regiune a greșit din nou prețurile. De data asta pe bune. Duminica trecută între 20:30 și 22:59 730 produse resigilate au fost afișate la prețuri derizorii. Vorbim aici de mașini de spălat, frigidere și televizoare la preț de 0.99 lei. Unii au fost pe fază și au profitat.

Reprezentanții eMag au declarat ulterior pe blog că își asumă greșeala și că intenționează să onoreze toate comenzile. Jos pălăria pentru acest lucru! Gestul mi se pare o dovadă de seriozitate cum mai rar întîlnești în spațiul Carpato-Danubiano-Pontic. Asta ca să-l pomenim și pe Ponta 🙂

Nu de alta, dar eroarea i-a costat peste 1 milion lei. Sunt voci care susțin că și această greșeală face parte dintr-o strategie de marketing. Mă îndoiesc totuși. Să pierzi 200.000 euro în 2 ore jumătate pare mult chiar și pentru eMag.

De-o fi una, de-o fi alta, brandul va beneficia de un boost de expunere și încredere din partea consumatorilor după această poveste. Deci în tot răul este și un bine.

Sursă foto

2 Comments

  1. Eu zic ca și pînă acum magazinele online erau comparate cu eMag. Noi, consumatorii, nu avem decît de cîștigat din asta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button