In web we trust

Cum poți găsi și comanda online piese auto second din dezmembrări

piese-second-depozit-dezmembrari

Oare pot să comand online piese auto din dezmembrări? Cred că mulți șoferi din România și-au pus la un moment dat această întrebare, fie că e vorba de dezmembrari VW, dezmembrari Skoda sau alte mărci.

Probabil că această discuție ar fi fost greu de imaginat acum 20 ani. Între timp însă tehnologia a avansat, iar accesul la internet a devenit foarte accesibil. În România internetul este ieftin și foarte rapid. Putem spune că sîntem printre cei mai norocoși din lume la acest capitol 🙂

Ca un răspuns firesc la boom-ul din mediul virtual s-a dezvoltat cu pași rapizi comerțul online care a ajuns să acopere cele mai variate domenii. Revenind la întrebarea de la începutul articolului…

… este oare posibil să comand online piese auto din dezmembrări și să le primesc direct acasă? Răspunsul este – da, se poate. Și acest lucru se datorează portalurilor de pe internet care aduc piesele auto second hand în mediul online.

Pentru a ilustra mai bine modul lor de funcționare, haideți să luăm 3 cazuri cazuri concrete. Să presupunem că ai nevoie să cumperi un arc pentru suspensia din față dreapta, că vrei să înlocuiești bara din față sau cauți un bloc motor (pentru că cel vechi s-a spart).

Având în vedere felul în care conduc românii și starea în care se află multe drumuri din țara noastră, aceste scenarii sînt destul de plauzibile. În primul caz ar trebui să cumperi și arcul pereche din stânga.

În al doilea și al treilea caz ai fi nevoit să scoți din buzunar o sumă importanta de bani pentru o bară nouă sau un bloc motor OEM, existând bineînțeles și opțiunea de piese auto after market (care vin cu dezavantajele lor specifice).

Piesele auto din dezmembrări sînt o opțiune viabilă în toate cele trei cazuri. Un arc în stare bună poate fi cumpărat și individual de la o mașină care a fost rulată în străinătate, în timp ce o bară originală pentru modelul tău sau un bloc motor OEM te-ar scuti de multe bătăi de cap, ca să nu mai zic de cheltuieli.

Vestea bună e că acum poți comanda piese auto din dezmembrări online fără să fii nevoit să pierzi timp umblând pe la diferite centre de dezmembrări. Poți face acest lucru în timp real pe mydepo.ro împreună cu un operator.

Vei obține informații despre piesa auto pe care o cauți și vei putea să o comanzi oriunde în România, fie că ești interesant de dezmembrări auto în București, în Timișoara, Cluj sau Iași. După confirmarea comenzii vei primi piesa prin curier direct acasă la tine. Simplu, rapid și ieftin.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button