Cum poți face bani folosind Facebook și un număr de telefon


bani-pe-internet-facebookZilele trecute primesc un friend request pe Facebook de la o fetișcană cu un cont ciudat. O oarecare Lisa Balmaceda vrea să fim prieteni. Mă uit pe pagina ei și-mi dau seamă că e un cont fals.

Dar îi dau accept curios să văd ce o să urmeze mai departe. A doua zi primesc un mesaj care arată cam așa vezi screenshot. După cum văd eu lucrurile, există două posibilități. Ori numărul respectiv este premium și orice SMS/apel spre el te costă scump.

Ori respectivul vrea să-ți afle numărul și să-l vîndă mai departe. Poate că există și alte opțiuni care îmi scapă. Oricum, nu am sunat să aflu. Altul din Marea Britanie era agasat de apelurile pe care le primea din partea companiilor de publicitate.

Așa că și-a transformat numărul de telefon în număr premium. Acum le răspunde la toți cu mare drag și face bani din treaba asta… că tot a venit vorba de metode ingenioase de făcut bani folosind niște unelte banale. Dacă ați mai auzit și de alte cazuri, nu vă sfiiți să puneți un comentariu


4 Comentarii

 1. La ce poză are, nici nu mă mir că i-ai dat accept :).

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ha ha, ai dreptate. Poza e destul de convingătoare 🙂

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. :)) Ar trebui si tu sa trimiti poza, vezi ce pica.

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. As face si eu asa cu numarul meu de mobil mai ales ca este afisat pe un site public.Si pe mine ma cam agaseaza ofertele de la multe companii.Treaba e ca multe oferte vin prin SMS si oricum nu as vrea sa le iau pielea pe bat si clientilor mei.

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Trackbacks/Pingbacks

 1. Articole bune de citit ! - Blogul lui Stefan - [...] De la Andrei Albu, omul alb cu gânduri negre am aflat de o posibilă metodă de a face bani…

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *