Jurnal de bord

Mergem în city break la Roma. Ce recomandări aveți?

Ce faci anul acesta de Crăciunul din luna martie? Acasă la călduț? Nouă moșul ne-a adus un city break la Roma. Dacă tot a venit înapoi iarna și a nins în martie, am decis să fugim de frigul din România la frigul ceva mai domol din Italia.

Ultima dată am fost în Italia acum 3 ani când am vizitat Veneția, despre care am scris impresii aici și aici. După cum bine știi, italienii nu prea cunosc engleza și vorbesc mult prin gesturi. Așa că eu am vorbit cu ei până m-au durut mâinile.

Ca să nu pățesc același lucru și în Roma, m-am apucat să fac flotări cu o săptămână înainte. Să fiu în formă cum ar veni. Mi-am propus să documentez cât mai bine călătoria din cetatea eternă, mai ales că acum o să pot folosi opțiunea de internet mobil și în Roaming.

Dacă vrei să vezi în direct pe unde umblu și ce fac, te invit să îmi urmărești pe mobil story-urile pe care o să le postez pe:

  • Instagram (unde am creat o secțiune specială pentru Roma)
  • Facebook (poți urmări story-urile din aplicație sau pe Messenger)

Știu că Roma e o destinație foarte populară printre români. Știu de asemenea că mulți dintre cititorii mei călătoresc, de aceea te rog să-mi spui un loc pe care nu trebuie să-l ratez în Roma. Punctele importante din oraș le am deja notate.

De aceea te rog să-mi recomanzi ceva mai puțin cunoscut: un restaurant bun, un loc interesant sau o experiență care ți-a plăcut. Promit să dau recomandarea mai departe în articolul pe care o să-l scriu când mă întorc.

Deci, ce-mi recomanzi să fac în Roma?

Sursă foto

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button