Jurnal de bord

Walking Month 2023 – ediția la care ne-am depășit toate recordurile

În această toamnă am bifat a șaptea participare consecutivă la Walking Month și a cincea cu aceeași echipă. Cumva, pentru mine, perioada septembrie-octombrie a ajuns să fie sinonimă cu participarea la această campanie caritabilă prin care poți transforma pașii în fapte bune.

În acest an obiectivul organizatorilor a fost să adune fonduri pentru a construi primul loc de joacă incluziv din Cluj, în care toți copiii să se poată juca împreună. E o inițiativă cu care nu ai cum să nu empatizezi, mai ales dacă ești părinte.

Walking Month 2023 este ediția în care am depășit toate cifrele anterioare, atât la nivel individual cât și la nivel de echipă. Toți colegii mei de echipă sau mobilizat exemplar. Ne-a ajutat vremea bună și un context favorabil, care ne-a încurajat să facem pași.

  • Andi a cutreierat pe jos Timișoara în calitate de organizator Night-Art festival, un eveniment al luminii și al culturii care a dus un farmec aparte în orașul capitală culturală europeană.
  • Tavi a mers la Târgul de la Negreni și pe la festivaluri de carte îmbrăcat atât în civil cât și costumat în mascota din cărțile My Secret Land.
  • Radu a alergat prin parcurile din Cluj atât în proba individual cât și compus (adică fugit după fetiță și după fecior pe bicicletă).
  • Eu am alergat de două ori pe săptămână la fotbal, mi-am dus copilul pe jos la grădiniță de câte ori am avut ocazia și l-am plimbat pe Matei în marsupiu prin parcuri.

Statistici

În cele 30 de zile de concurs am reușit să fac 410.000 pași, ceea ce înseamnă o medie de 13.600 de pași pe zi. Adică am mers pe jos în fiecare zi a concursului în medie câte 9 km.

Am făcut cu 32% mai mulți pași decât anul trecut și m-am clasat în primii 470 de participanți din totalul de 2679, ceea ce înseamnă un salt de vreo 100 de locuri față de 2021. Pentru cineva care are un job de birou de opt ore și doi copii de crescut e o realizare mare.

În cele 30 de zile de concurs am reușit să fac 410.000 pași, iar la nivel de echipă am depășit pentru prima dată 1,5 milioane de pași. În ambele cazuri am făcut un salt de vreo 100 de locuri în sus în clasament.

Cu toate acestea, campania din acest an este prima în care nu am mai fost lider la pași în echipa mea. M-a depășit Andi, lucru pentru care îl felicit.

La nivel de echipă am depășit pentru prima dată 1,5 milioane de pași și ne-am situat pe locul 120 din 681 de echipe, adică un salt de vreo 100 de locuri față de ediția de acum doi ani.

A fost fain, dar mă bucur că s-a terminat. După atâta efort susținut mă cam doare spatele și picioarele. Așa că voi profita de ocazie să mă odihnesc în următoarea săptămână. O să fac însă niște pași spre un local unde voi sărbători performanța împreună cu membrii echipei. Merităm din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button