Câte ceva despre timp
Recent am aflat că durata unei luni calendaristice poate varia de la câteva zile până chiar la o oră. Cel puțin așa susține Andrei – unul dintre colegii mei programatori. Iar altul completează cu o vorbă cu tâlc – „dacă cineva îți spune că un lucru nu poate fi făcut din punct de vedere al programării, înseamnă că nu are imaginație”. O fi fiind vre-un urmaș de-a cunoscutului matematician David Hilbert care scria despre un fost elev de-al său – „a devenit poet, pentru matematică avea prea puțină imaginație”.
Și când te gândești că eu consideram programarea un domeniu exact, rece, care nu lasă loc de prea multă interpretare. Se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Știam eu de la tătuca Einstein că timpul e relativ, dar nici în halul ăsta. Se pare că practica bate uneori teoria. Dacă doriți mai multe informații, vă pot pune în legatură cu cel care a făcut această descoperire miraculoasă.
Ai uitat sa mentionezi ca numai in CBO e adevarata teoria asta 😛
Numai in CBO, pentru ca in CBO exista o gaura in continuumul spatiu-timp de unde ies tat felu de aratari, ca in zona crepusculara.
O sa auzi si altele mai profunde.:)
eu doresc mai multe informatii…as dori sa fiu pus in legatura cu acest personaj Andrei, sa ii zic si eu vre-o doua…
@Andrei
irrelevant my dear Watson, luna calendaristică tot lună e și în CBO și în Africa 🙂
@Bogdan
could not agree more, ies arătări ce nu știu de joacă si numa noi, bravii testeri si spoci, stăm de strajă la hotare ca lumea să poată dormi în liniște 🙂
@Anonim
Poți să-i scrii un comentariu la acest articol, el vegheză peste toți și toate (se aude pe fundal melodia de la X-files)…