In web we trust

Bani pentru bloggeri prin programul de afiliere Elanko Avantaj

Magazinul Elanko a lansat recent Elanko Avantaj – un program de afiliere care vine în întâmpinarea celor care vor să-și monetizeze blogul sau site-ul.

Inițiativa se încadrează în efortul lor de relansare şi consolidare pe piaţa online. După ce anul trecut au venit cu un site mai atrăgător și mai ușor de folosit, anul acesta Elanko oferă bloggerilor șansa de a câștiga comisioane din vânzările pe care le generează.

Sistemul este destul de simplu:

1. Te înregistrezi în programul Elanko Avantaj

2. Primești un mesaj că ai fost acceptat ca și afiliat Elanko

3 . Intri în cont, alegi unul dintre bannerele de promovare și-l pui pe blog

De fiecare dată când vizitatorii tăi ajung pe Elanko.ro prin intermediul banner-ului tău și fac o cumpărătură, Elanko îți plăteşte un comision de 2% din valoare comenzii.

Elanko te recompensează şi în cazul în care vizitatorul direcţionat de tine devine partener afiliat Elanko. Aşadar, toată lumea are de câştigat. Suma minimă la care poți retrage banii este de 200 lei. Nu există nici o taxă de înscriere sau de administrare. Click aici pentru mai multe detalii despre program.

Cred că acest program de afiliere este bun pentru că oferă chiar și bloggerilor mici șansa de a-și monetiza blogul și de a câștiga din munca pe care o depun zi de zi pe ogorul 2.0. Elanko este în acest sens unul dintre puținele magazine online de pe piața românească ce oferă un program de afiliere simplu și accesibil.

Am aflat despre program prin intermediul Blogal Initiative și am decis să particip și eu la campania de promovare, bineînțeles după ce m-am înregistrat ca afiliat Elanko (puteți vedea bannerul în sidebar).

Mai ales că sunt și premii la mijloc care îmi fac cu ochiul. Mă refer aici la un GPS Prestigio GeoVision 5700HD care m-ar ajuta să nu mă rătăcesc prin meandrele concretului și să mă întorc mai repede acasă ca să vă pot bucura și pe voi cu postări gustoase și interesante, numai bune de citit.

3 Comments

  1. am comandat 3 produse in 23 Noi de la ei (am zis sa iau de la un magazin din Ardeal…nu tot din Bucale), azi suntem in 4 Ianuarie si inca nu au trimis coletul. Nici macar nu au bunul simt sa raspunda la mail-uri. NU recomand nimanui acest magazin online….sunt extrem de neseriosi. Pentru cine vrea pot face dovada comenzii in data respectiva.

  2. Îmi pare rău să aud acest lucru. Eu am cumpărat de la Elanko direct din magazin. În general impresiile sînt pozitive. Poate încerci să iei legătura cu ei telefonic.

  3. i-am sunat dupa 2 saptamani de la comanda si mi-au promis ca ajunge. A trecut craciunul, a trecut revelionul, am trimis mail-uri, nici macar bunul simt sa raspunda la ele nu au. Asta e….pe viitor o sa cumpar doar de la magazinele online consacrate/serioase. Imi pare doar rau ca nu am cumparat aceleasi produse de la alte magazine unde existau in noaptea de black friday.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button