andreialbu.com pe Kindle

Am fost curios să văd cum merge browser-ul experimental de pe Kindle. Pentru cei care nu ştiu, Kindle e unul din cele mai cunoscute e-book readere de pe piaţă. Ceea ce-l face deosebit faţă de o tabletă, de exemplu, este tehnologia E ink a ecranului ce arată exact ca o hîrtie tipărită. Ecranul nu este luminat, prin urmare nu oboseşte ochiul, ceea ce-l face foarte atractiv pentru amatorii de lectură.

E-book readerul are şi opţiunea de Wi-Fi şi conţine şi un browser experimental. Am încercat să-mi dau seama cam cît de experimental e, aşa că am pus mîna pe un Kindle şi l-am butonat pe săturate. Concluzia: pentru cititorii înrăiţi Kindle este o mină de aur, experienţa web este decentă. Se pot citi ştiri, bloguri, mai ales in Article mode, totuşi nu vă aşteptaţi la foarte multe de la browser pentru că nu asta este calitatea de bază a acestui device.

3 Comentarii

  1. Convingatoare prezentare, da’ eu raman indragostita de Nook 😀 Iar pentru navigat mobil pe net am sa ma orientez spre un smartphone cu Android (na, am spus-o si pe asta, nu-mi vine sa cred…)

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Poţi găsi aici o comparaţie detaliată între Kindle şi Nook. Însă ţine cont de faptul că Amazon va lansa în curînd Kindle touch, model la care jinduieşte şi subsemnatul.

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Ok, deci n-are browser incorporat. Da… intrebare de noob. Nu se poate instala browser? Nu de alta, dar conectivitate wi-fi exista :)Si platforma Android tot exista. Deci?

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Scrie un răspuns