In web we trust

Ce-am jucat și ce-am câștigat la Bloggers Lan Party XIX

A trecut o săptămână de la Untold și n-am apucat să vă povestesc despre Bloggers Lan Party – un eveniment de gaming și socializare pentru bloggeri și cititorii lor, ce a avut loc în Sala Polivalentă în perioada festivalului.

La fel ca anul trecut, m-am înscris mai mult din curiozitate. Așa că, între două concerte, le-am mai făcut și lor câte o vizită. Am întâlnit o mulțime de tineri pasionați de jocuri care s-au întrecut la FIFA și Player Unknown’s Battlegrounds.

Și în timp ce ei au fost ocupați cu asta, eu am optat pentru activități ceva mai pașnice: boardgame-uri (Activity, Catan, Jenga) puse la dispoziție de organizatori și tetris pe consolă, un joc pe care nu l-am mai încercat de cel puțin 15 ani.

La fel ca anul trecut, am încercat și un shooter în Realitate Virtuală. De data aceasta experiența a fost mult mai complexă, interesantă și ciudată în același timp. Pe scurt în joc mă parașutam dintr-un avion și aterizam într-un perimetru cu case unde luptam împotriva altor jucători.

A fost o experiență care mi-a creat senzații pe care nu le-am simțit până acum. Recomand să încercați și voi dacă aveți ocazia, dar cu grijă, pentru că pe mine după 15 minute m-am apucat transpirația și amețelile.

În afară de asta am participat și la un concurs organizat de UE Ultimate ears în cardul căruia am câștigat o boxă portabilă UE Boom 2 cu această poză. Săptămâna trecută m-am jucat puțin cu boxa și sunt impresionat. E bine făcută și se aude neașteptat de bine.

Acestea sunt impresiile mele de la Bloggeers Lan Party XIX. Ne vedem la anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button