Ce-am jucat și ce-am câștigat la Bloggers Lan Party XIX

A trecut o săptămână de la Untold și n-am apucat să vă povestesc despre Bloggers Lan Party – un eveniment de gaming și socializare pentru bloggeri și cititorii lor, ce a avut loc în Sala Polivalentă în perioada festivalului.

La fel ca anul trecut, m-am înscris mai mult din curiozitate. Așa că, între două concerte, le-am mai făcut și lor câte o vizită. Am întâlnit o mulțime de tineri pasionați de jocuri care s-au întrecut la FIFA și Player Unknown’s Battlegrounds.

Și în timp ce ei au fost ocupați cu asta, eu am optat pentru activități ceva mai pașnice: boardgame-uri (Activity, Catan, Jenga) puse la dispoziție de organizatori și tetris pe consolă, un joc pe care nu l-am mai încercat de cel puțin 15 ani.

La fel ca anul trecut, am încercat și un shooter în Realitate Virtuală. De data aceasta experiența a fost mult mai complexă, interesantă și ciudată în același timp. Pe scurt în joc mă parașutam dintr-un avion și aterizam într-un perimetru cu case unde luptam împotriva altor jucători.

A fost o experiență care mi-a creat senzații pe care nu le-am simțit până acum. Recomand să încercați și voi dacă aveți ocazia, dar cu grijă, pentru că pe mine după 15 minute m-am apucat transpirația și amețelile.

În afară de asta am participat și la un concurs organizat de UE Ultimate ears în cardul căruia am câștigat o boxă portabilă UE Boom 2 cu această poză. Săptămâna trecută m-am jucat puțin cu boxa și sunt impresionat. E bine făcută și se aude neașteptat de bine.

Acestea sunt impresiile mele de la Bloggeers Lan Party XIX. Ne vedem la anul.

Scrie un răspuns