Video, vinuri, vicii

Afișul următorului sezon Game of Thrones

afis-urzeala-tronurilor-game-of-thrones

Week-end-ul trecut am terminat de privit sezonul 5 din Game of Thrones. Știam că urma să moară Jon Snow. Am aflat fără să vreau de pe Facebook în ziua în care a apărut ultimul episod. Dar nu învinuiesc pe nimeni.

Dacă ești fan ”adevărat”, atunci privești episodul imediat cînd apare, nu aștepți încă o săptămînă ca mine. Știam așadar că urma să moară, dar speram să se întîmple ceva și să rămînă cumva în viață.

Știu, e stupid, dar așa se întîmplă cînd ți-e drag un personaj. Mai ales unul care, conform teoriilor, este un erou central în Urzeala Tronurilor. Dacă nu știți despre ce e vorba, căutați pe internet cine e mama lui Jon Snow și veți afla.

Între noi fie vorba, nu cred că Jon va ieși din film așa că aștept să învie de Paște în sezonul viitor. Dar astea-s doar speculații. Totuși nu mă așteptam ca în acest episod final să moară așa de multă lume.

Autorul ne-a obișnuit din primele episoade că în Game of Thrones nimeni nu e în siguranță. În ritmul acesta însă riscă să rămînă serialul fără personaje. Mai rămîne să moară piticul și putem pune punct epopeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button