Ulciorul cu pătărănii

Zeci de clujeni s-au trezit vorbind ungurește după ce au mîncat lubeniță de la Auchan*

auchan-cluj-napoca-pepene-verde-ungaria-romania

Numărul de urgență 112 a fost apelat zilele trecute de zeci de clujeni care reclamau un simptom ciudat. Aceștia susțineau că au început să vorbească maghiara după ce au mîncat pepene verde de la hipermarketul Auchan.

„În afară de înjurături, tesek, igen și nem nu știam boabă ungurește, a mărturisit unul din clienții Auchan. Azi m-am trezit recitînd poezii de-a lui Petőfi Sándor. Eu nici măcar nu știu cine e ăsta. Vă rog să mă ajutați!”

„Nievasta mea e unguroaică și s-a chinuit o viață să mă învețe limba cotropitorilor. Am refuzat din principiu. Azi am început să vorbesc maghiara mai bine ca ea. Sînt disperat, simt că mi-am trădat țara, nevoile și neamul”.

Totul a început cu această poză în care se vede cum o angajată Auchan muta pepene verde produs în Ungaria pe un palet ce prezenta lubeniță din România. Reprezentanții Auchan au refuzat să comenteze situația.

Unele voci au susțint însă că doamna ar fi agent sub acoperire. Autoritățile investighează cazul. Păgubiții au fost sfătuiți să rămînă în casă și să privească filmele lui Sergiu Nicolaescu pînă situația revine la normal.

Alte dezvăluiri despre hipermarketul Auchan puteți citi în acest articol.

*Șezi blînd, e un pamflet!
Sursă foto

3 Comments

  1. :)) Ar trebui sa ii fac rost si la nevasta mea de un astfel de pepene. Ca eu oricum sunt agent sub acoperire.

  2. Reacția Auchan: gargară, gargară, apoi dăm vina pe acarul Păun (fiindcă nu avem un mort, în acest caz, care să fie condamnat):
    „Pentru Auchan politica de localism respectiv cea de susţinere şi promovare a produselor fabricate în România reprezintă o prioritate de prim rang în cadrul ambiţiei de a crea valoare în România pentru clienţi, furnizori, colaboratori şi comunitate. În calitate de companie responsabilă, Auchan impune şi urmăreşte respectarea nu numai a prevederilor legale, dar şi a Codului Etic intern şi, respectiv, a unui întreg sistem de reguli, standarde şi proceduri de companie, totul pentru a asigura un comerţ de calitate şi în avantajul clienţilor noştri. Dorim să vă asigurăm că situaţia respectivă, cu totul izolată, a fost provocată de o eroare umană de apreciere individuală şi neatenţie din partea colaboratoarei noastre, în condiţiile în care cele două produse aveau aceleaşi caracteristici şi erau la acelaşi pret. Dar dorim, în acelaşi timp, să vă informăm că ambele produse – pepenii din România, respectiv cei din Ungaria, existau în acelaşi timp în oferta magazinului, cu amplasări distincte în zona de fructe şi legume şi erau semnalizate, fiecare, cu propriul afişaj, tocmai pentru a permite clientului să aibă o bună informare în decizia sa de cumpărare”, a precizat Tiberiu Danetiu, director de marketing.

    See more at: http://www.monitorulcj.ro/actualitate/47962-cum-motiveaza-auchan-cluj-cazul-pepenilor-vanduti-sub-panoul-%E2%80%9Eprodus-romanesc#sthash.14iYBmEf.2VXhOcGk.dpuf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button