Vin vremuri căcăcioase


Nu ştiu dacă se vede bine în poză, dar spatele Loganului albastru din imagine este plin ochi de hîrtie igienică. Am stat şi m-am gîndit la ce i-ar trebui un om atîta hîrtie şi am ajuns la concluzia că acesta îşi face stocuri pentru zile negre. Ştie el ce ştie!

Vin vremuri căcăcioase, domnilor! Şi mîine poimîine te trezeşti că se scumpeşte preţul la curpapir ca şi cel pentru carburanţi. Pai fără benzină şi motorină mai trăieşti, dar fără ştergătoare de fund nu prea. Şi atunci să vezi cum or creşte vînzările de ziare, pentru că singura soluţie a fi să revenim cu toţii la vechiul obicei.

Te-ai pus frumos pe tron cu ziarul sub braţ, ai citit editorialul, beleşti un pic ochii la fetele de la pagina 5, ai făcut intergrama/sudoku, îl mototoleşti un pic şi gata. Nimic nu se pierde, nimic nu se aruncă – totul se transformă. În plus, Asta ar fi o soluţie bună să redevenim un popor care îşi găseşte timp să citească. Cu criza asta nu ştii niciodată…


3 Comentarii

  1. Am auzit ca si cu ciocleje de papusoi s poate :))))) (sau nu mai stiu cum corect se numesc acelea 🙂 )

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Mankiuşa, le zice pănuşe de păpuşoi. De asemenea gheto-dacii foloseau şi ciocălăii. Dacă nu crezi, întrebă de istoricul pe care îl ştim cu toţii :)))

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Aaa ciocalai, iaca cum, ca nu imi aminteam cum :)) Da eu cred, am auzit istorii de aestea groaznice 😀

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *