Ulciorul cu pătărănii

Traficantul mexican El Chapo face parte din clanul țigănesc al ceparilor

el-chapo-guzman-clan-tiganesc

Dezvăluiri șocante legate de baronul drogurilor Joaquin ”El Chapo” Guzman. După ce a reușit să evadeze recent din închisoarea de maximă securitate Altipano din Mexic,  acesta a devenit oficial unul din cei mai căutați criminali din lume.

Unii au ajuns să-l compare chiar cu Osama Bin Laden, mai ales după ce autoritățile din Mexic au anunțat o recompensă de 3.8 milioane dolari pentru informații ce ar putea duce la prinderea sa.

Puțini știu însă că El Chapo are legături cu România. Conform unor surse neconfirmate acesta face parte din vechiul clan țigănesc al ceparilor care alături de clanul usturoierilor controlează industria legumelor din estul Europei.

Conform acelorași surse temutul Joaquin Guzman și-ar fi început cariera de lord al drogurilor ca vînzător de arpagic. Practic folosea ceapa pentru a camufla drogurile atunci cînd le distribuia în țară.

Probabil că așa se explică și alegerea acestuia de a evada printr-un tunel subteran, experiența sa de-a lucra pămîntul spunîndu-și cuvîntul în realizarea acestuia.

Conform unor localnici, Guzman ar fi fost văzut mituind un taximetrist din Constanța pentru a fi dus cu taxiul pe plajă pînă la șezlong. În urma acestui incident taximetristul a fost concediat și amendat cu suma de 15.000 lei, acesta fiind practic prima victimă a lui El Chapo în România.

Sursă foto

2 Comments

  1. Nush ce fumezi Andrei 🙂

    Oricum Guzman, Susman – sa fe doar o coincidenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button