In web we trust

Thecon oferă servicii web fără costuri

thecon-campanie-sustinere-bloguri

Atunci cînd ai blog, ai pe cap o grămadă de lucruri. Pe lîngă faptul că trebuie să scrii des și bine, e indicat să știi măcar un pic de Html și Css, să ai cunoștințe de bază de SEO, marketing și web design, să nu-ți fie străină comunicarea și PR-ul.

Bloggerul e un fel de om orchestră: el centrează, el dă cu capul, el apără. El e de vină, el culege roadele. Știu, din afară lucrurile par simple, dar de multe ori aparențele înșeală. Așa că puțin ajutor nu strică niciodată.

Luna trecută am aflat de la Vasile despre Thecon – o firmă din Galați care a inițiat o campanie de susținere a bloggerilor. Practic ei se promovează oferindu-și gratuit serviciile bloggerilor din toată țara. Puteți apela la ei pentru:

  • web development (funcționalități noi și customizări)
  • web design România (logo, template, bannere)
  • optimizare SEO pentru motoarele de căutare
  • îmbunătăţirea vitezei de încărcare

Mi s-a părut foarte faină ideea. Așa că am aplicat. În scurt timp am fost contactat de un reprezentant cu care am pus la cale cîteva îmbunătățiri pentru acest blog. Unele țin de funcționalitatea din spate.

Am făcut însă și cîteva modificări de design. Împreună am reușit să ajungem la logo-ul de mai sus pe care l-am schimbat săptămîna trecută. Am aflat de asemenea și despre cîteva resurse utile care o să-mi facă viața 2.0 mai ușoară în viitor.

Prin urmare, dacă ești blogger și ai nevoie de ajutor, îți recomand să apelezi cu încredere la ei și să te înscrii în campanie. Băieții știu ce fac și o fac bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button