In web we trust

Techsylvania – pe 21-24 mai liderii tehnologiei vin la Cluj-Napoca

techsylvania2016

Atunci cînd pui împreună Transilvania și tehnologia, rezulatul este Techsylvania – o conferință destinată celor din lumea IT, tech și business care-și propune să conecteze comunitățile locale cu cele mai noi tehnologii și tendințe, dar și cu cei mai importanți oameni din industrie.

Aflată în acest an la a treia ediție, Techsyvania a devenit deja un punct de referință și un loc de întâlnire pentru liderii din zona IT și a tehnologiei, fiind unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie și inovație în industria IT din regiune.

În acest an evenimentul este programat pentru 21-24 mai și va fi organizat în două părți. Primele două zile vor fi dedicate unui maraton de programare, unde toți cei pasionați de crearea și dezvoltarea de aplicații se vor reuni pentru a testa limitele noilor tehnologii și pentru a le duce mai departe.

Zilele de 22-24 mai vor fi dedicate conferițelor care vor avea drept invitați numeroși inovatori și vizionari din domeniul tehnologiei și al business-ului. Printre invitații din acest an se număra

  • Peter Halacsy – co-fondator și CTO la Prezi, unul dintre cele mai inovatoare software-uri de prezentări
  • Andreas Ehn – fost CTO la Spotify, una dintre cele mai cunoscute companii de software din industria muzicală
  • Marius Swart – director de inovație la Coca-Cola Company, unul dintre cele mai mari branduri din lume

În acest an Techsylvania va include în premieră un concurs pentru start-up-uri. E vorba de Startup Avalanche – un concurs și în același timp o platformă prin care noii jucători de pe piața IT locală și internațională pot avea acces la investiții, recunoaștere și resurse.

Cea mai bună prezentare a unei idei de business  va fi recompensată cu o vizită în Silicon Valley. Așadar dacă ai o firmă recent înființată, te poți înscrie în concurs pînă în data de 17 aprilie. Informații suplimentare despre competiție, procesul de aplicare și selecție, se pot găsi aici.

Mail multe informații despre speakerii invitați, gadget-urile disponibile și biletele pentru conferinta se pot găsi pe site. Dacă folosești codul promoțional AndreiAlbuTech, vei obține o reducere de 20% din prețul oricărui tip de bilet.

Revin cu mai multe informații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button