In web we trust

Cum mergi ieftin și ușor cu taxi în Cluj-Napoca

Ultimele 3 luni au fost pentru mine un du-te-vino interminabil între magazine cu materiale de construcții, vizite pe șantier și discuții cu meseriași. Acesta este motivul pentru care am absentat pe blog: nu am avut efectiv timp și energie să scriu.

Despre aventura mea (încă în derulare) cu zona crepusculară imobiliară din Cluj-Napoca voi scrie pe larg în următoarele articole. Până atunci vreau să vă fac o recomandare care mie, cel puțin, mi-a fost foarte utilă în ultima lună.

M-am „plimbat” mult în ultimele luni și majoritatea drumurilor le-am făcut cu picioarele din dotare, folosind transportul public (după cum poți vedea în poveștile scurte din autobuz pe care le scriu pe Facebook – #povestidinCluj).

Unde nu se putea altfel, am apelat la taxi, mai ales când a fost vorba de transportat materiale de construcții cu greutate și dimensiuni mici. Cu această ocazie am descoperit promoția celor de la Clever Taxi care oferă 50% reducere la plata cu cardul pentru toate comenzile.

Am testat-o în ultima lună și funcționează. Mai mult de atât, după fiecare cursă finalizată primești în mod aleatoriu cadou un voucher pe care-l poți folosi timp de 24 ore sau îl poți trimite cuiva.

La cursele pe care le-am făcut am primit voucher aproape la fiecare comandă, cel mai mare a fost de 50 lei. Practic cu Clever în această perioadă mergi cu taxi ieftin, foarte ieftin, uneori chiar gratis.

Un alt lucru care mă bucură este faptul că a crescut numărul taxiurilor ce acceptă plata cu cardul. Și acest lucru este foarte important, pentru că din ce în ce mai mulți taximetriști își dau seama că aceasta e direcția în care vor evolua lucrurile.

În ultima lună am chemat taxi prin Clever la diferite ore și din diferite zone ale Clujului. În 2 din 3 cazuri am reușit să găsesc taxi, chiar dacă a trebuit să repet chemarea de 2-3 ori.

Iată și câteva statistici din Cluj-Napoca dacă tot suntem înainte de Untold.

Îmi spunea un taximetrist ieri că aproape jumătate din comenzile pe care le are sunt cu plata cu cardul. Mai multe comenzi înseamnă mai mulți bani, chiar dacă Clever Taxi percepe de la șoferi un comision de 10% din încasări, iar de la clienți 1 leu pentru fiecare cursă.

Sper că Clever va renunța cât mai curând la cel din urmă. Mie, ca beneficiar și plătitor de servicii, mi se pare ciudat să plătesc mai mult pentru posibilitatea de a achita cu cardul.

Cu excepția acestui comision, Clever Taxi mi se pare cea mai bună aplicație pentru găsirea unui taxi, o aplicație pe care intenționez să o folosesc în continuare și pe care v-o recomand și vouă.

P.S. Oferta de 50% reducere face parte dintr-o campanie derulată în perioada mai – iulie în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Timișoara și Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button