Lanul cu pixeli

Showroom eMag – în curînd și în Baia Mare?

Nu mai e o taină pentru nimeni că gigantul Naspers a cumpărat la sfîrșitul lunii trecute 70% din acțiunile Dante International, compania care deținea pînă în acel moment portalul eMag.

Astfel cel mai mare retailer din România va fi condus începînd din acest an de grupul sud-african care a anunțat de la bun început că își va extinde operațiunile la nivel regional și internațional (sursă).

Puțini știu însă că județul Maramureș se află destul de sus pe lista de priorități a noii conduceri eMag, care are, se pare, planuri mari pentru această regiune, sau cel puțin așa umblă vorba în sat.

Fiind foarte interesat de soarta urbei în care îmi duc traiul și îmi mănînc mălaiul, am decis să investighez această ipoteză. Și uite că după căutări prelungite și umblături prin soare, eforturile mele au dat roade.

Vă prezint așadar în premieră și în exclusivitate o imagine de la locul în care va fi cel mai probabil deschis viitorul showroom din Baia Mare. Revin cu mai multe informații îndată ce aflu mai multe detalii.

3 Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button