Lanul cu pixeli

Poze amuzante din Moldova #2

Continuăm seria postărilor cu fotografii amuzante din Basarabia. Astăzi am pentru tine 5 poze interesante și o ghicitoare la final. Sunt curios dacă o să ghicească cineva răspunsul corect. Dar să luăm lucrurile pe rând.

De câțiva ani magazinele din Moldova te ademenesc cu o licoare cu nume inedit. Babanul are 3 litri și promite să-ți umple burta de plăcere. Băutura este 100% delicioasă și, probabil, cu excepția apei, nu conține nimic natural. Pe scurt, e sănătate curată.

Giulia Fashion din Chișinău angajează cusătorese. Dacă știi vreo cusătoreasă fashionistă, spune-i să-i sune.

Ilan Shor e primarul Orheiului și unul din cei mai bogați oameni din Republica Moldova. După ce a depus mărturie că a luat parte la furtul miliardului, acesta a umplut Chișinăul cu astfel de bannere în care se laudă tuturor că el știe cum.

La ieșire din Moldova, la duty free, am descoperit acest ceai miraculos bun pentru femei când îl beau bărbații. Iată o băutură ce trebuie consumată zi de zi, doar natura niciodată nu minte.

Alergatul și mersul pe bicicletă sunt învechite. În Moldova este la modă segway-ul. Iată un cadru surprins într-o zi obișnuită, într-un cartier obișnuit din Chișinău. Mama împinge căruciorul în care stă mezinul familiei, iar fratele mai mare se plimbă pe segway. Să nu cumva să obosească, mititelul!

Și acum să trecem la ghicitoarea promisă. Am observat instalația de mai sus prin grădinile oamenilor, în diferite localități din Moldova. Drăcovenia e practic e un băț înfipt în pământ cu o doză goală în capăt. Oare care o fi scopul ei?

2 Comments

  1. Ma gandesc ca ori pt gâze ori pt zgomot? Bunicii puneau cutii de cafea pe sarma din gardul terenului sa faca zgomot cand incearca mistretul sa treaca pe teren sa le strice cultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button