Lanul cu pixeli

Poze amuzante din Moldova #1

De fiecare dată când merg acasă la ai mei, încerc să surprind specificul Basarabiei prin conversații inedite, poze interesante sau situații amuzante. Zilele trecute am făcut ordine prin fotografii și am găsit câteva interesante.

Așa că am decis să încep o serie de articole cu fotografii din Moldova. Dacă ai și tu poze amuzante din Basarabia, te rog să-mi scrii folosind pagina de contact sau pagina de facebook și le voi publica.

ÎI (întreprindere individuală) Bosnea Mihail face mobilă la comandă. Mobilă moale! Te rog să nu-l deranjezi dacă vrei mobilă tare.

Țin minte că atunci când învățam alfabetul, învățătoarea ne-a spus că în limba română sunt puține cuvinte care încep cu litera Ă. Putem adăuga încă unul în listă. Magazinul Ălica (probabil diminutiv de la prenumele Ala) „s-a deschis” și a început să producă alimente congelate.

A fost odată ca niciodată o fată pe care o chema Aurica și un băiat pe care-l chema Ion. S-au văzut, s-au plăcut, ce rămâne de făcut? Și-au deschis un magazin pe care l-am numit Auroion. Știu, sună a nume de boală înrudită cu oreionul. Sper că vor fi mai inspirați când vor alege numele copilului.

Știi expresia „scump ca ochii din cap”? Înlocuiește ochii cu părul și ai prins ideea. Oamenii care au pus acest anunț cumpără păr scump. Mai scump de atât nu există! Apropo, cine zice că mărimea nu contează, nu s-a referit la păr.

Acest sector este supravegheat non stop de vecini cu camere 4D, adică 4 băbuțe care urmăresc tot ce mișcă în zonă. Nu te juca cu focul!

Ai nevoie de produse chimice care să fie și fizice în același timp? Vrei să faci curățenie în casă sau să-ți speli hainele? Vino la ÎC! Acum în toată Moldova.

Primăria Glodeni își felicită locuitorii cu sărbătorile de iarnă în perioada Paștilor. În cealaltă parte a panoului se află o felicitare pascală. În loc să tot schimbe afișele, autoritățile au decis să afișeze anul împrejur câte un panou pentru fiecare sărbătoare din an. Astfel, fiecare poate să-și aleagă sărbătoarea cu care vrea să fie felicitat. Asta da democrație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button