Recomandare fotograf în Baia Mare


fotografie-natura

Vara trecută am fost la nunta unor prieteni din Baia Mare și, pe lîngă toți cunoscuții pe care i-am revăzut, am avut parte și de o reîntîlnire neașteptată. E vorba despre Ion Morari – fotograful evenimentului.

Îl cunosc pe Ion încă din perioada studenției, în ultimii ani însă am cam pierdut legătura cu el. Știam că s-a apucat de fotografie, auzisem că se bucură de succes, dar nu avusesem pînă atunci ocazia să-l văd în acțiune.

Ce mi-a plăcut din start a fost ținuta echipei sale: băieții au venit îmbrăcați elegant, nimic exagerat însă – cămașă și pantaloni negri cu numele firmei imprimat pe spate. Pe scurt – foarte profi. Nu de alta dar am văzut destui fotografi purtînd trening sau pantaloni scurți pe la evenimente oficiale.

În al doilea rînd m-a impresionat echipamentul – pe lîngă aparate foto, obiective și blițuri, cei doi țineau legătura printr-o stație discretă ceea ce mi s-a părut o altă găselniță utilă. Nu cred că-și dorește nimeni să vadă la evenimente doi fotografi căutîndu-se unul pe celălalt.

Știam că Ion este o persoană sociabilă și mă bucur că reușește să-și folosească această calitate în domeniul fotografiei. Omul știe să-i facă pe ceilalți să se relaxeze în fața camerei, să creeze contextul potrivit pentru a surprinde imaginea pe care și-o dorește.

O lună mai tîrziu am primit de la proaspeții însurăței fotografiile de la nuntă și am fost impresionat. Și vă asigur că, atunci cînd vine vorba de fotografie, pot să fiu destul de exigent. Fotografiile lui sînt vii și transmit stare.

Ceea ce-i un lucru rar întîlnit pentru evenimentele standard. Trăim într-o perioadă în care fiecare al doilea are aparat foto, iar extensia photography este cea mai des întînită pe rețelele de socializare.

Dar diferența între un om cu aparat foto și un fotograf bun este ca de la cer la pămînt. Așadar dacă ai nevoie de momente de magie pentru un eveniment, pentru albumul de absolvire sau vrei o sesiune foto, ți-l recomand cu încredere.

Omul a ajuns prin forțele proprii acolo unde este și pentru asta merită tot respectul. Mai multe informații pe ionmorari.com și pe pagina de Facebook Dacă mai știi fotografi buni din zona orașului Baia Mare, te rog să-mi lași un comentariu.

Sursă foto


Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *