Ulciorul cu pătărănii

Sexul, libidinoșii și teoria constipației

ce-si doresc femeileCe ți-i și cu scandalurile astea sexuale. Directorul FMI Strauss-Kahn, un potențial contracandidat cu șanse la fotoliul de președinte, este acuzat că a violat o cameristă. Că  moşul e oleacă libidinos și îi plac fetișcanele tinerele și frumușele deși are vîrsta lui Matusalem, și arată ca Matusalem, ne putem da seama din cătătura acestuia.

Dar mai las-o încolo de treabă – să obligi o femeie să-ți facă sex oral? Tu un moș pe care îl caută cardiologul pe acasă și ea o negresă în tătă puterea? Asta chiar că nu o mai cred…

Uitați-vă de exemplu la Italia. Acolo dăm peste alt libidinos, dar măcar acesta e simpatic. Îi plac și acestuia fetișcanele tinerele, fie ele și minore, dar marea deosebire este că și acestea la rîndul lor îl iubesc pe nea Berlu.

Pentru că Luigi le plătește datoriile, le ia cadouri scumpe și le dă bani de silicoane. Probabil că-și face și bine treaba, altfel nu se explică de ce nu îl acuză niciuna.

Revenind la Strauss-Kahn, cazul îmi aduce aminte de scandalul sexual de la Casa Albă în care sărmanul Clinton s-a lăsat prostit să i se ofere o plăcere orală hăpt în biroul oval unde a semnat acum mulți ani Washington Declarația de Independență (probabil că se învîrte în mormânt sărmanul mason).

Totul a fost bineînțeles înscenat, nu există dubii. Democrații se descurcau mult prea bine, SUA era în top, americanii trăiau prea frumos, iar acest lucru nu a convenit anumitor cercuri de interese corporatiste.

Dar întrebarea mea este: oare chiar n-au găsit una mai frumoasă ca Monica Lewinsky? Că Bill e bărbat bine chiar și la anii lui încît multe domnișoruci nu s-ar da în lături nici acum dacă li s-ar oferi ocazia. Ea însă, că să nu zic altfel, numa gînduri neortodoxe nu trezeşte. Cînd o vezi, prima reacţie pe care o ai este să-i iei hot dogu’ de la gură.

Şi atunci mă repet – una mai bună ca Monica n-au găsit? Întreb, nu dau cu parul…

2 Comments

  1. Declaratia de independenta a fost semnata undeva in Philadelphia. Casa Alba a fost construita la vreo 20 de ani dupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button